Morem re?i, da je vo?nja iz Sarande (ki izgleda kot mesto nekje na bli?njem vzhodu) do prelaza Llogara res lepa, kot bi se vozil nekje po bli?njem vzhodu, ne pa 1000 km od nas.
OK ok, tile novi avti imajo itak vsi podobne linije zaradi aerodinamike, zaradi pe?cev, 1000 in 1 zakonodaje o avtih nasploh. Kar se du?e ti?e pa ne vem.. Ja, mel sem dosti nov avto, dosti starej?ih, vozil marsikaj ?e. Pa lahko re?em, da nekaj bo na tem, novi imajo tak "generi?en" okus, polno asistenc, mehki volani, kmalu bo obvezen GPS in klic v sili (Opel reklama z bahanjem o tej funkciji naprimer mi gre na kurac).
Brutalen karavan je bil pa v?eraj na Red Bull Ringu, Octavia RS je samo hiter karavan... Pa mi ni Octavia RS napa?en avto, nasprotno.
Saj mi je ?al, ker nisi edini, ki je to rekel. Sem samo na hitrco vrgel avte, ne pa linije itd.. Po sredini, kot je na fotki, saj ni ni? posebnega, razen samega ropotanja in g sile, ko na sredini za?ne? bolj pogumno pospe?evati ven.
Videoti in GT5, GT6 definitivno pomagajo, ?E zna? tudi druga?e hitro peljati avto, kar pri Viperju ne bo problem. Pri meni je bilo tako, da sem ?e v drugem krogu v ?ivljenju gor vedel kateri ovinki prihajajo in kje se rade dogajajo nesre?e (youtube corner ). Zdaj ob tretjem obisku sem pa samo ?e gledal kje je bolj in kje manj mokro, da ne zletim v ograjo.
Ah kje, VEDNO se najdejo po?asnej?i. Glede na handling tvoje miate, ?e bo? vsaj malo poznal ovinke si lahko presneto hiter. Morem pa re?i, da ?e izvzamem rentanje Swifta je bilo dokaj ugodno ker smo bili 4 v enem avtu, avto pa pod 8 pil. Sicer pa ?e vedno pravim, da se obiskati zaradi vo?nje spla?a med tednom, ko je proga odprta 1-3 ure zve?er. Ni gne?e, ?e ujame? pa ?e vreme si zmagal. Med vikendi, kadar je odprto cel dan (sobote ne, nedelje skoraj vse), so pa skoraj ves ?as kje rumene zastave, vsake toliko se celo proga zapre za nekaj ?asa... Po drugi strani pa med vikendi vidi? same (za nas) eksote. Vsak tretji Porsche je bil Cayman GT4, vsak tretji BMW je bil E46 M3, polovica le teh konkretno predelanih. Polno Nizozemcev, ki izjavijo, da so mislili da je njihove 3 ure do sem dolga vo?nja, dokler niso spoznali nas.
Pa imam ?e par krogov ve? za seboj, od tega en z zlizanimi semi slicksi po sve?e namo?eni progi tako, da je bilo parkrat ?e malo tesno, sem ?e ra?unal koliko mi bojo trgal iz ra?una. Nas je bilo pa 6 Slovencev, sposodili smo si med drugim 2 Swifta in se lovili, jaz in ?e en pa sva vozila tudi s svojima avtoma. 9:48 BTG mi je uspelo ampak proga je bila na dolo?enih odsekih cel dan namo?ena in padal de?.
Ker sem bila napadena 24.11.15 ob 9.00 zjutraj (z strani dveh neznancev) vas prosim da delite mojo resnicno zgodbo, da najdem te dva "bolnika" ce lahko tako povem. Zjutraj sem se odpravila v lokal Lepa zoga - Siska, da prevzamem kljuc in ker ni bilo za parkirati sem avto pustila na kolesarski stezi (moja napaka) in prizgala vse stiri smernike za nekaj manj kot minuto v tem casu sem pogledala parking ce je kaj prostega da ne stojim tam ker lahko dobim kazen. Vzela sem telefon pri sovoznikovem sedezu in ta cas so me pa kolesarji grdo gledali ker jim ni bilo prav da tam stojim ampak so sli mimo. In od enkrat se dva penzionera najdeta in se zacneta dreti name z vsemi moznimi kletvicami itd.pa kaj mam tu za parkirati itd.. v tem trenutku sem dedku rekla da naj se umiri in da bom takoj avto premaknila ker ni nic prosto in ce grejo lahko kolesarji mimo lahko tudi dva pesca. on se je nasel uzaljenega in pride nazaj do avta in mi z pestjo udari po zunanjem ogledalu da ga je cisto zlomil prisla sem do njega da kaj mu ni jasn da nemore tuje lastnine razbijat (nisem nic pricakovala ker je pac starejsi clovek) ker mu ni bilo dosti udarec v ogledalo me je z pestjo udaril 1x 2x 3x... po glavi bila sem cisto zgubljena verjetno sem mu vrnila par udarcev in njegova "ZENICKA" namesto da naju da narazen me zacne se ona udarjati vlecti itd. Jaz sem bila tako skoncentrirana na to da me kdo slisi ker je slo vsaj ene 100 ljudi mimo nas, da poklicejo policijo. Sej ves da mi je kdo pomagal... tam sta me vlekla, udarjala vse mozno ampak NIC. Potem sem se nekako izmuznila od njiju itak cisto v soku pridem do avta in ena gospa je pa vse videla (je tudi pricala) in se zacela dreti da naj ju slikam in da rabim dokaz itd.samo gledala sem jo nic mi ni bilo jasno ampk sem potem razumela in zacela teci za njima da ju slikam (vsaj to mi je uspelo) policijo sem poklicala in se je vleklo.... preskocila sem dosti podrobnosti ampak nima veze vazno je bistvo in imam res zeljo da mi pomagate pri tem da ce jih kdo zagleda, vidi, sledi kar koli poklicite policijo vsi imajo njuno sliko tako da bojo vedeli o cem se gre. Delite!! (Baje je "dedek" viden v mostah) ampak vse se je dogajalo v tivoliju. Vsaka pomoc mi pride prav!! Hvala vam v naprej ! Najditelju pa tudi dolzna ne bom ostala!
Pomagajte vsaj preko spletnih strani da se siri, ker mi v tistem trenutku mimoidoci ravno niso.
Tudi jaz nisem bil dovolj jasen. Jaz nisem nikamor zletel, samo hotel sem napisati, da sem bil dale? od limita, ker sem bil navajen malenkost bolj civilnih gum (RS-R, R1R) na svojih kripah. Saj tebi tudi ne bi bilo treba meni pojasnjevati, da ni serijska Miata, saj je vse v opisu posnetka.
No saj, je pa ?e vseeno dosti na ?oferju, ki zna izkoristiti tak potencial. Ker verjemi, da tudi, ?e mi dobimo v roke tak avto, se ne moremo tako hitro prisiliti, da bi ?li tako hitro v ovinke. Ko sem jaz tule peljal sposojen avto s takimi gumami in sem mislil kako sem hiter.. Sem na koncu, ko sem pogledal ?as dojel, da teh gum ?e ogrel nisem dosti, kaj ?ele vozil blizu limita.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A Sarande pravi??
Morem re?i, da je vo?nja iz Sarande (ki izgleda kot mesto nekje na bli?njem vzhodu) do prelaza Llogara res lepa, kot bi se vozil nekje po bli?njem vzhodu, ne pa 1000 km od nas.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani