Tole je bil pa res super lep izlet, res vsa ?ast, pa dobro si novo makino stestiral. Kako se je peljati s tak?nim avto toliko kilometrov in tak?ne ture?? Vse lepo udobno, brez bole?in ali se pozna ?portnost avtomobila??
Moja BA mazda je bila tako ali tako cela zelena, tako da je bila okolju prijazna. In seveda, je sovpadala s travniki,gozdom ipd., dobra kamufla?a ?e je blo treba kam zavit zaradi tak?nih in druga?nih razlogov
UUUUUUU animatorka pri Mondialu, tole pa mora dogajati na polno v slu?bi Potem pa po?asi v vodi?ko napredovat al kako ?e se ti bo ?e dal ?urat Ponavad so vodi?i in vodi?ke ?e bolj skurjeni kot folk dol, uff dobri stari cajti
Bobi se meni samo zdi in je opti?na varka zaradi sence ali je desni blatnik malo preve? napihnjen? Si nekaj omenjal da je bil malo butnjen avto in ne preve? dobro popravljen.
Drugi? pa ?ez Vr?i? na drugo stran, ?e v Kobarid malo muzej pogledat, malo do Mosta na So?i in magari nazaj ?ez Idrijske ovinke Si pa imel ?e tako ali tako ?portno adrenalinski dan.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Labi, res lep trip.....a drga? me nisi vidu na 22. sliki, k ti maham s palube
Povezava za deljenje
Deli na druge strani