Lepo bi bilo če bi avtor napisal kaj je sploh bilo, ne pa samo slike nalimal. Za vse tiste z zimskimi gumami poleti pa en predlog, dajte skocit z letala brez padala, mogoce se pa izide...
Zoom zoom čaka na trajekt in zoom zoom na trajektu 😁. Smo pa bili včeraj v Čapljini, Mostarju, Medugorje, Vodopat Kravice, Imotski, Makarska in nazaj v Igrane vse lepo po regionalki (90-100km/h) in sem dosegel s 4 osebami v avtu povprečno porabo 5,6 bencina na 100km (izračunano), računalnik je pa kazal 5,4. Ne menjam te mazde za nič na svetu, čeprav je g165 in nima bajnega navora mi je vsak kilometer z njo največji užitek in veselje, zame je top 🙂
Konektorji pašejo ampak koliko sem zasledil jim ne deluje potem info gumb in tempomat ker ima drugaćno shemo. Nekateri so kupili aftermarket volan ki ima staro shemo in novo podobo. Za bolj ziher info pa bolje na servisu vprasat, ce je mozno nebi bilo noro dobit rabljen volan ki jih menjujejo na servisih zaradi razpok na usnju ga preobleces in je to to.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kratki odklop 🙂
Povezava za deljenje
Deli na druge strani