si mel dovolj samo TUV al si mogu prnest ?e kako potrdilo kdo ti je montiru?
To ma? H&R, ?e se ne motim, kje si jih ubavu pa kolk si dal?
tuv pa potrdilo o montazi in opravljeni optiki nabavo sem jih pri kolegu customgarage(uros golob)dal sem 190eur in mi je se kar on izpolnil potrdilo ki ga prej mores dvignit tam kjer bos dal vpisat in pol sn so za sipe in fedre hkrati in sn bil pet min fertig z pregledom ter dve uri pocakal na kartoncek ker sem mel pac cas drugace ti ga posljejo po po?ti
js sm jih pri skorn?ku v velenju nabavu takrat ko sem jih in je bil TUV zravn.
mislim da mors se potrdilo o montazi prnest, nisem pa 100% ker js jih nism homologiru.
mi niso policaji niti enkrat siknili, pa se cez tehnicne sem vse prisel. edino spricni jih na crno preden jih das gor, js sm mel zelene pa mi je na zadnjem tehnicnem tezil
saj skoraj res ne rabis ker se mogoce res tak ne opazi ker so to terenci pred menjavo in majo koloteke velike ampak kot si sam reko za motor ki si ga dal zaj homologirat da nebi mel problemov v primeru nesrece al pac cesa tako je z fedrami takrat nisi na to stundiro ce bi kaj mel in avto gre na pregled in glej ga zlomka neustrezne vzmeti in kazen je tu bog ne daj da povzrocis prometno te olupijo
evo sem menjal nazaj amortizerje ker so bili oni strsani pretrdi ni moja hrbenica mi bla nic hvalezna res se je drzal ceste samo samo to ni to razen ce bi bil 10 let mlajsi,kaj se bi blo ce prvi bli isti so samo zadnji bli strsani malo slikic s telefonom glavno mi je da so salcke amortizerjev ko nove razen povrsinske rje na vseh drugih mazdah so razpadale
na zalost ne ker nocem met tezav z in na homologaciji
to tut mene zanima, pa kolk mm ni?je fedre ma? to?
30mm
Lepa, samo ?uvaj to, ker je mehanika res dobra, mi je malo ?al da nisem jaz tole vzel od brata
res gre ko urca mam zaj valvolina not in ne pije skoraj nic olja vceraj sem ga stisno proti maribori 220kmh brez problema razen zgornjo cev za vodo sn menjal je bla v kurci
Ejga Bobi - kako si pa spedenal homologacijo za temnenje ?ajb? Me glih mika si dat komplet temno pa me mal zanima ?e se kako da priti okol homolome...
lp Kuscar
se pravi cajt temnil pred novim zakonom ne da se nic prit okoli lahko jih das temnit samo ti jih ne homologirajo ampak vpisejo pod opombo pol pa odvisno al bo policaj pogruntal al ne moj kolega se ze dve leti tak vozi in se ni mel problemov (menimo se za prva stranska stekla)
Dec,legenda si-super zgleda. Samo zni?at ga je ?e treba,pa ?e ena malenkost bode v o?i.....antena!
je kar nizki ze ceprav na slikah ni videt posebej tu na dvoriscu morem ze vseposod pazit mam ze vse porajsano spodaj anteno mam ze dolgo doma samo kaj ce se ta ne da odsraufat
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
nekaj za miata-rje
MAZDA POWER
Povezava za deljenje
Deli na druge strani