Skoči na vsebino
Riž
Napisano

Tole je pa ?ist legendarno :notworth: ... sem se nasmejal kot ?e dolgo ne, sploh auspuhi so ?ist divji. :hohoho:

:hudicek: kaj bi kaj nasi policaji naredili ce bi se s takim avtom pripeljal mimo,ce ze zaj se jim mesa ce vidijo malo bolj predelan avto :D

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 323f 2.0 V6 GT
Napisano

si mel dovolj samo TUV al si mogu prnest ?e kako potrdilo kdo ti je montiru?

To ma? H&R, ?e se ne motim, kje si jih ubavu pa kolk si dal?

tuv pa potrdilo o montazi in opravljeni optiki nabavo sem jih pri kolegu customgarage(uros golob)dal sem 190eur in mi je se kar on izpolnil potrdilo ki ga prej mores dvignit tam kjer bos dal vpisat in pol sn so za sipe in fedre hkrati in sn bil pet min fertig z pregledom ter dve uri pocakal na kartoncek ker sem mel pac cas drugace ti ga posljejo po po?ti

js sm jih pri skorn?ku v velenju nabavu takrat ko sem jih in je bil TUV zravn.

mislim da mors se potrdilo o montazi prnest, nisem pa 100% ker js jih nism homologiru.

mi niso policaji niti enkrat siknili, pa se cez tehnicne sem vse prisel. edino spricni jih na crno preden jih das gor, js sm mel zelene pa mi je na zadnjem tehnicnem tezil

<_< saj skoraj res ne rabis ker se mogoce res tak ne opazi ker so to terenci pred menjavo in majo koloteke velike ampak kot si sam reko za motor ki si ga dal zaj homologirat da nebi mel problemov v primeru nesrece al pac cesa tako je z fedrami takrat nisi na to stundiro ce bi kaj :whatever: mel in avto gre na pregled in glej ga zlomka neustrezne vzmeti in kazen je tu bog ne daj da povzrocis prometno te olupijo

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 323f 2.0 V6 GT
Napisano

ej bobi, kje si pa dobil se ene amortizerje? a so to isti kot na 1.5/1.8?

:D ja amortizerji so isti na vseh

Bobi, ti si dal homologirat te fedre?

:D ja sem

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 323f 2.0 V6 GT
Napisano
<_< evo sem menjal nazaj amortizerje ker so bili oni strsani pretrdi ni moja hrbenica mi bla nic hvalezna res se je drzal ceste samo samo to ni to razen ce bi bil 10 let mlajsi,kaj se bi blo ce prvi bli isti so samo zadnji bli strsani malo slikic s telefonom glavno mi je da so salcke amortizerjev ko nove razen povrsinske rje na vseh drugih mazdah so razpadale

post-328-1274389679_thumb.jpg

post-328-1274389691_thumb.jpg

post-328-1274389712_thumb.jpg

post-328-1274389724_thumb.jpg

post-328-1274389746_thumb.jpg

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 323f 2.0 V6 GT
Napisano

Ker je ravno galerija bom nalimal kak?ne bi p moje mogle biti te Mazde. :P

Objavljena slika

In pa edina prava zadeva, zmagovalec, Mazdaspeed:

Objavljena slika

Kaj ji manjka tak?ni? :blush:

:bravo: taprva je super je cist ok tak mogoce bom nabavo mazdasped podaljsek vem kje ga dobit :D

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 323f 2.0 V6 GT
Napisano

Men pa S2000 nikakor ne sede na 323FBA makino - se da garant kej lep?ega gor zmontirat, sicer pa stvar okusa! :bravo::P

:D ni s2ooo ampak pezo 307 saj je samo studija zaenkrat mam se pet komadov na izbiro :bravo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Riž
Napisano
:P distancnike bi pa lahko dal gor ce ze ma teko razsirjeno,predstavljite si smajlia ki bruha :excl:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 323f 2.0 V6 GT
Napisano

kdo je temnil Lummark ali Le?nik ali ?? in kake so cene danes tega jaz sem nazadnje ?e t tolarjih temnil v Brun?viku.

:D lesnik z siberdahom cena 125eur

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 323f 2.0 V6 GT
Napisano

pa sej u bistvu lohk ma? predne tut, sam mor? met vidljivosti nvem kolk procentov skoz

:angry2: ni to tak kot se cuje ker taka folija ne obstaja pa se te mores met res cist bele sipe to pa majo samo ful stari avti

zdej bo treba spet celje meet... :glare:

<_< ze spet zaj bo kaj druga na vrsti jaz se bom ze pripelo ce bo cajt

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 323f 2.0 V6 GT
Napisano

nice kaj spredne ima? tud kej zatemnene?

lp

<_< na zalost ne ker nocem met tezav z :policaj: in na homologaciji

to tut mene zanima, pa kolk mm ni?je fedre ma? to?

:D 30mm

Lepa, samo ?uvaj to, ker je mehanika res dobra, mi je malo ?al da nisem jaz tole vzel od brata <_<

:P res gre ko urca mam zaj valvolina not in ne pije skoraj nic olja vceraj sem ga stisno proti maribori 220kmh brez problema razen zgornjo cev za vodo sn menjal je bla v kurci

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PREDSTAVITEV BOBIRIDERA
Napisano

Ejga Bobi - kako si pa spedenal homologacijo za temnenje ?ajb? Me glih mika si dat komplet temno pa me mal zanima ?e se kako da priti okol homolome...

lp Kuscar

:D se pravi cajt temnil pred novim zakonom ne da se nic prit okoli lahko jih das temnit samo ti jih ne homologirajo ampak vpisejo pod opombo pol pa odvisno al bo policaj pogruntal al ne moj kolega se ze dve leti tak vozi in se ni mel problemov (menimo se za prva stranska stekla)

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PREDSTAVITEV BOBIRIDERA
Napisano

Dec,legenda si-super zgleda. :bravo: Samo zni?at ga je ?e treba,pa ?e ena malenkost bode v o?i.....antena! :P

<_< je kar nizki ze ceprav na slikah ni videt posebej tu na dvoriscu morem ze vseposod pazit mam ze vse porajsano spodaj anteno mam ze dolgo doma samo kaj ce se ta ne da odsraufat :angry2:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PREDSTAVITEV BOBIRIDERA
Napisano

V?eraj sem te vidla pri Mercatorju v Bistrci...

Stari, dober kar?i?, res! Kr pogled vzame...sam zakaj hudi?a pa nisem ni? sli?ala? :D

<_< drugic ce me kdaj vidis pa se te zaderi da grema kaj spit

pa saj sem jaz vedel, da Bobi nebo mogel iz svoje ko?e... familly wagen ne sploh ve? :D

:P familly wagen ni bil niti v serijskem stanju sploh(beri premali avto) :D

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.