Ha ha malo me tole spominja na mojega Vala se vozi okoli s kolesom in v roki kamen....pa se na temnem avtu lepo pozna ?rta ha ha .....no se je zdaj je tak al tak vseeno k je prodana. In ne ni jih dobil po riti.......
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
saj pravim va?no da se v samem ?tartu vozim s 3 litre manj na 100km kot pa z EX mazdo 5. Je pa od kolega FL katera ima okrogle meglenke pa v notranjosti malenkost detajli druga?ni pa zaznavanje mrtvega kota pa gretje sede?ev. no ima pa ve? km-jev kot moja haha
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Ma niti ne vem kva je zaena oprema, serijsko ma vlecno kluko, bose ozvocenje, nima usnja,ali gretja sedezev,2.2agregat, stevci so klasicni niso farbasti.... Ampak vazn da kleple ha ha in da bo se nekej casa delal. Drgac za blendanje je pa tako, na rakitni ste 2identicne mazde zdaj. Kupim jaz pa dam kolegu za pelat, in kupi on enako ha ha
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jp.....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani