@Alex - lohk trdiš, da ni tako, ampak men 6-ka zgleda dosti lepše. Zdej me pa lahko vsi popljuvate, I don't care.😜
Meni tudi, še vedno. A nekako raje vozim cx30. Oziroma, tako bom rekel.
Za vsakdanja skakanja po mestu mi je bolj pri srcu cx30. Če skočim do Ljubljane, velikokrat vzamem 6-ko. Ko grem na smučanje, grem raje z cx30. Je vi#ja spodaj.
Verjetno stvar dneva in počutja , katerega izberem tisti dan.
Če bo kdo pri volji in času, glede barve platišč tega Merbenza, da bi jih obarval drugače, ker mi je preveč črno vse skupaj. V živo ni tako grozno kot na fotkah, pa vseeno. Klasična siva mi pa tudi ni preveč všeč za platišča, hkrati z barvo ne bi šel v ekstrem, npr. krvavo rdeče ali fluorescentne oranžne, a vseeno da poživi Batmobil kot so ga poimenovali.
Hvala in lep pozdrav!
V bistvu nimaš veliko možnosti, če nočeš, da izpade kičasto. Mogoče kako grafitno sivo.
Dejstvo, od kar zaradi neznanega razloga tole zlorabljajo raznorazni čudni tipi v BMW-jih in Audijih. Ne vem, a tole je rata neka moda, da v kolikor misliš, da si nek badass thug, da moraš dat KP tablco gor
Ne najdem razlage, ker folk ugibe od tega, da se čefoti najdejo med sabo, da je to fora, ker so avti na lizing in ma lizing hiša vse tablice KP... al je to kakšna stranska sankcija, da če narediš tolk prekrškov, da moraš met KP tablco, kot je včasih veljalo za CE.
Pač si frajer, če imaš KP tablico. To je dejstvo. Še posebej na obali raje vidijo tablice KP kot pa "morčije" z LJ tablicami. Če imaš pa še Mazdo z KP tablico, jo pa itak vsi obožujejo. 😉
Se pravi, da je dobro v današnjih časih, ko ne veš, ali te prime toča v velikosti lubenice na poti v trgovino imeti stalno na strehi thuleta. Ali še bolje dva. Tudi, če spraviš le vrečke iz trgovine v njih. 🤔
No, sem si danes zrihtal v službi posebno dovolilnico za vstop na hrvaško. Tako, da nekih problemov ne bi smelo bit. Upam, da ima cx30 naloženo karto hrvaške
Ampak žena pa navija za eno ali drugo... da je mir pri bajti naredita kompromis in na konc izbere žena. Priznaj da je tako? Ti sicer praviš, da ti je rdeča res všeč, sam izbrala je žena, pa da so ti SUV-i zdaj full všeč, ampak izbrala ga je pa žena. Glej nej te potolažim, a ti resno misliš, da sem pred leti jaz osebno na mojo željo izbral Citroenovo kapelco? 🤣😂 Pač men ni težko priznat, nekateri pa živite v zanikanju, da ste gospodarji situacije.
No, tako je bilo. Rdečo barvo avtov sem vedno izbral jaz. Najbrž, ker je nisem v določenih kombinacijah prenesel pa da vidim, ali bom spremenil mnenje. 😊
No, rdeči avti so mi še vedno všeč, določeni rdeči simboli pa še vedno ne. 😉 6-ko sem itak sam izbral, tako model kot barvo. Šele, ko sem jo izbral je žena izvedela, da bo rdeča. Rekla je, lahko je vsake barve razen črne. CX-30 je bila šele druga na seznamu. Ko je prva izbira zaradi slabega avtomatskega menjalnika in motorja odpadla, sem se domov pripeljal z rdečo testno cx30, ki je bila edina testna z normalnim ročnim menjalnikom so mi jo odstopili na Avtoplusu. Že z vrat je rekla:" 100% je rdeče barve, ne?"....
.... Jaz bi tudi takšno izbrala" Tako je prišla k hiši še ena rdeča mazda. V bistvu sva jo demokratično izbrala oba. 😊
Ej ej guys... ne tkole no na Alexa. Ni on nič kriv, žena bo odločila, kaj bo vozil v penziji in tko bo pa pika.🤪
Boss, avtomobile, kitare, smuči, zimsko dopustovanje... izbiram jaz. Tako, da, se bom sam odločil, kakšen oziroma katere znamke kabriolet si bom kupil. 😉
Če maš avto zunaj na mrazu čez noč je priporočljivo imet nekoliko bolj poln tank goriva in da ni na rezervi. Jaz osebno čez zimo nikoli ne grem do lučke in navadno tankam nekje najkasneje pri 150-200km dometa.
Enako. Sem imel pol tanka benzina in sem takoj dotankal do polnega. Je pa zanimivo, da so imeli na benzinski, kjer sem tankal le 100 oktansko nafto in benzin. Cena pa, oboje enako in sicer 1.65€. Ne vem, ali je ta benzin kaj vplival na porabo a do doma je padla poraba na cx30 iz 6,9 na 6,4. Sem pa tudi za domov moral čez prelaz Fedaia (2057 m).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vidiš, cx30 jih nima. 😊
Povezava za deljenje
Deli na druge strani