Skoči na vsebino
Post a recent shot of your car
Napisano (urejeno)
pred 4 minutami je Boss napisal:

@Alex - lohk trdiš, da ni tako, ampak men 6-ka zgleda dosti lepše. Zdej me pa lahko vsi popljuvate, I don't care.😜

Meni tudi, še vedno. A nekako  raje vozim cx30. Oziroma, tako bom rekel. 

Za vsakdanja skakanja po mestu mi je bolj pri srcu cx30. Če skočim do Ljubljane, velikokrat vzamem 6-ko. Ko grem na smučanje, grem raje z cx30. Je vi#ja spodaj. 

Verjetno stvar dneva in počutja , katerega izberem tisti dan. 

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 49 minutami je NevLado napisal:

A nisi še dal na zimske 

To je bilo prejšnji teden, v sredo. V četrtek sem dal gor zimske. 

Ta teden se moram zmenit še, da vržemo na 6-ko Vredestein-ke. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Photoshop prošnja
Napisano
pred 48 minutami je Z M A J napisal:

Pozdravljeni kolegi!

Če bo kdo pri volji in času, glede barve platišč tega Merbenza, da bi jih obarval drugače, ker mi je preveč črno vse skupaj. V živo ni tako grozno kot na fotkah, pa vseeno. Klasična siva mi pa tudi ni preveč všeč za platišča, hkrati z barvo ne bi šel v ekstrem, npr. krvavo rdeče ali fluorescentne oranžne, a vseeno da poživi Batmobil kot so ga poimenovali. :)

Hvala in lep pozdrav! :)

IMG_20241026_175635.jpg

IMG_20241110_161323.jpg

V bistvu nimaš veliko možnosti, če nočeš, da izpade kičasto. Mogoče kako grafitno sivo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 27 minutami je Boss napisal:

Dejstvo, od kar zaradi neznanega razloga tole zlorabljajo raznorazni čudni tipi v BMW-jih in Audijih. Ne vem, a tole je rata neka moda, da v kolikor misliš, da si nek badass thug, da moraš dat KP tablco gor :nevem:

Ne najdem razlage, ker folk ugibe od tega, da se čefoti najdejo med sabo, da je to fora, ker so avti na lizing in ma lizing hiša vse tablice KP... al je to kakšna stranska sankcija, da če narediš tolk prekrškov, da moraš met KP tablco, kot je včasih veljalo za CE.

Pač si frajer, če imaš KP tablico. To je dejstvo. Še posebej na obali raje vidijo tablice KP kot pa "morčije" z LJ tablicami. Če imaš pa še Mazdo z KP tablico, jo pa itak vsi obožujejo. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 19 minutami je Boss napisal:

A tole tablico si dal po naročilu delat, ker je totalno huda. Ok tist KP bi blo za zamenjat 😂 ampak ostalo pa :bravo:

Edino KP je kul in original (itak najlepša oznaka) , ostalo je pa fotoshop. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Se pravi, da je dobro v današnjih časih, ko ne veš, ali te prime toča v velikosti lubenice na poti v trgovino imeti stalno na strehi thuleta. Ali še bolje dva. Tudi, če spraviš le vrečke iz trgovine v njih. 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 18 urami je FuManchu napisal:

Opran na hitro😁

IMG_20230706_205818.jpg

Še dobro, da je samo opran in ni bil deležen "komplet tretmana" v obliki malih belih kroglic, ki baje očistijo dol tudi trdovratno umazanijo. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na morju je pač najlepše!
Napisano

Se moram prav psihično pripravit za to pot. To bo kar podvig. 🤔

pred 11 urami je Slivka napisal:

Mogoče bo pa kmalu Hrvaška postala tanartabltaboljša destinacija za počitnice...

E, tukaj pa višina (pomanjkanje kisika) dela svoje. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 12 minutami je SpEkTr napisal:

To pomeni, da se vsaj zložita..

Hrabri jih, kot smo že ugotovili, zlagamo vedno, ostali pa... Hm.. 🤔

Popravljeno od Alex

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 8 urami je FuManchu napisal:

225/45/17 meni z lahkoto. Pa še za par 6 voltnih baterij je plac:bravo:

1667128180052.jpg

17" ja, samo 19" pa ti bi šle (oziroma ne bi šle) v prtljažnik. Zato bi moral imeti res velik prtljažnik (mogoče bi šle v mazdo 6 mk1.) 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
Pravkar je Boss napisal:

Ampak žena pa navija za eno ali drugo... da je mir pri bajti naredita kompromis in na konc izbere žena. Priznaj da je tako? Ti sicer praviš, da ti je rdeča res všeč, sam izbrala je žena, pa da so ti SUV-i zdaj full všeč, ampak izbrala ga je pa žena. Glej nej te potolažim, a ti resno misliš, da sem pred leti jaz osebno na mojo željo izbral Citroenovo kapelco? 🤣😂 Pač men ni težko priznat, nekateri pa živite v zanikanju, da ste gospodarji situacije. :hudicek:

No, tako je bilo. Rdečo barvo avtov sem vedno izbral jaz. Najbrž, ker je nisem v določenih kombinacijah prenesel pa da vidim, ali bom spremenil mnenje. 😊

No, rdeči avti so mi še vedno všeč, določeni rdeči simboli pa še vedno ne. 😉 6-ko sem itak sam izbral, tako model kot barvo. Šele, ko sem jo izbral je žena izvedela, da bo rdeča. Rekla je, lahko je vsake barve razen črne. CX-30 je bila šele druga na seznamu. Ko je prva izbira zaradi slabega avtomatskega menjalnika in motorja odpadla, sem se domov pripeljal z rdečo testno cx30, ki je bila edina testna z normalnim ročnim menjalnikom so mi jo odstopili na Avtoplusu. Že z vrat je rekla:" 100% je rdeče barve, ne?".... 

.... Jaz bi tudi takšno izbrala" Tako je prišla k hiši še ena rdeča mazda. V bistvu sva jo  demokratično izbrala oba. 😊

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Ej ej guys... ne tkole no na Alexa. Ni on nič kriv, žena bo odločila, kaj bo vozil v penziji in tko bo pa pika.🤪

Boss, avtomobile, kitare, smuči, zimsko dopustovanje... izbiram jaz. Tako, da, se bom sam odločil, kakšen oziroma katere znamke kabriolet si bom kupil. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 50 minutami je g.Wankel napisal:

Če je prijatelj vsaj malo kot ti, potem ne rabi čelade. Ni nič za zaščitit :)

Ne, vpraša zato, ker pogosto vidi plavo mx 5, ki se vozi zgoraj brez ob snežnenju po Ljubljani. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 33 minutami je g.Wankel napisal:

Lahko bi, samo se mi 1. ne da menjati strehe, 2. ne da keširati +1000€ za novo :D

Načeloma se do 10°C ne spušča strehe, platno je sicer malo bolj trpežno kot vinyl a vseeno.

Ta informacija pride prav tudi za vse tiste, ki si bodo v penziji omislili mx-5 :D

Sprašujem za prijatelja. A ko sneži se spušča na mx 5 streho in ali je takrat dobro  imeti smučarska očala in čelado? 🤗

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 15 minutami je Boss napisal:

Če maš avto zunaj na mrazu čez noč je priporočljivo imet nekoliko bolj poln tank goriva in da ni na rezervi. Jaz osebno čez zimo nikoli ne grem do lučke in navadno tankam nekje najkasneje pri 150-200km dometa.

Enako. Sem imel pol tanka benzina in sem takoj dotankal do polnega. Je pa zanimivo, da so imeli na benzinski, kjer sem tankal le 100 oktansko nafto in benzin. Cena pa, oboje enako in sicer 1.65€. Ne vem, ali je ta benzin  kaj vplival na porabo a do doma je padla poraba na cx30 iz 6,9 na 6,4. Sem pa tudi za domov moral čez prelaz Fedaia (2057 m). 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.