2 violet: mogao sam napraviti i avion od mazde 3 pa bi rekao da nema mazdin znak i da je promjenjen samo vanjski izgled......
Bit PS tuninga je u tome.... promjena od onog orginalnog izgleda, e sada, dali ce to biti samo npr. felge ili npr. citav bodykit, osobna je stvar .... Sa PSom mozes napraviti nesto sto nikada neces vidjeti na cesti, a npr neki su slagali aute nakon sto sam im ja napravio PS
Malo je kasno ......ali ajde, zavrsio sam s njom ... Ukupno kojih tjedan dana, svaki dan po malo.... skoro pa sam i odustao, ali ajde, da je izguramo do kraja .. Na kraju sam zadovoljno otisao spavati ...
Nisam isao u neke extreme, auto je zadrzao onu istu liniju, osim sto ima troja vrata, sto nikada nece vidjeti ... Vecina stvari je radjena brushom, tu i tamo ima c/p, ali u jako maloj mjeri ....
Prvo orginal
Pa onda par vragolija
Pa par ispitivanja , koje felgice, koja boja
Nastavak
Pa sam se odlucio za ovu verziju
Onda sam joj fino nasao prikladnu pozadinu, nabacio refleksije, malo multimedije i jos ohohoho toga... i ispalo je ovo
Za one zeljne ove umotvorne na svojem desktopu .... tu je i high res
2 poky: evo dobio sam odgovor od vlasnika.......voze na celicnim felgama jer je vecina rallya po makadamu..... ima hrpu celicnih felgi, pa zato vozi na njima..... orginale cuva
Bad Look izgleda ok, iako bi ljepse bilo da je bio "zavinut" prema kraju haube.... tak da se spoji sa blatobranom....
Dosta je spusten..... prednji branik je ok... prag bi bio bolji neki drugi, dok zadnji branik je onak previse produzen... crna mrezica bi bolje stajala....
Najnoviji uradak, vec 2 mjeseca nista, pa evo nesto novo
Nissan 300ZX.... poceo sam slagati 207micu, ali nije bila toliko zanimljiva
Auto smo kupili od nadobudne bakice koja je vozikala autek zadnjih 10tak godina, nikada ga nije ganjala, povjerovali smo joj, iako smo vidjeli da njezina kolica imaju ugradjene sire slape i cek dva akumulatora ...
Autic je bio u donekle ok stanju, spreman za tuning.... Dofurali smo ga ispred garaze i tako je sve krenulo...
Nakon pocetnog tuninga odlucili smo se za kit lokalnog tunera, koji nam je obecavao konje i kubike sa svojim plastikama
Nakon sto smo vidjeli da nam zadnji kraj auta izgleda kao da ga je prikljestio neki Big Foot, odlucili smo se za malo agresivniji bodykit... Made In France
Nakon besanih noci i nakon sto se je sve rucno slagalo (ovo je istina, sve je brush), dosli smo do prvih rezultata...
Slozili smo i unutrasnjost, te umjesto prvotne ideje sa gullwing, uletjela su lambo vrata....
Kad je vruce, spustis prozor i baris pice
Na kraju smo sve to fino elektrizirali, da bude pravi show car ..... naljepnice su u izradi
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Evo..... on request.... idu skoro sve studijske fotke u visokoj rezi
Joe's Virtual Tuning Gallery
Povezava za deljenje
Deli na druge strani