Skoči na vsebino

2 violet: mogao sam napraviti i avion od mazde 3 pa bi rekao da nema mazdin znak i da je promjenjen samo vanjski izgled......

Bit PS tuninga je u tome.... promjena od onog orginalnog izgleda, e sada, dali ce to biti samo npr. felge ili npr. citav bodykit, osobna je stvar :).... Sa PSom mozes napraviti nesto sto nikada neces vidjeti na cesti, a npr neki su slagali aute nakon sto sam im ja napravio PS :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Malo je kasno ......ali ajde, zavrsio sam s njom ... Ukupno kojih tjedan dana, svaki dan po malo.... skoro pa sam i odustao, ali ajde, da je izguramo do kraja .. Na kraju sam zadovoljno otisao spavati ...

Nisam isao u neke extreme, auto je zadrzao onu istu liniju, osim sto ima troja vrata, sto nikada nece vidjeti :(... Vecina stvari je radjena brushom, tu i tamo ima c/p, ali u jako maloj mjeri ....

Prvo orginal

Objavljena slika

Pa onda par vragolija

Objavljena slika Objavljena slika

Pa par ispitivanja :), koje felgice, koja boja :)

Objavljena slika Objavljena slika Objavljena slika Objavljena slika Objavljena slika

Nastavak :)

Pa sam se odlucio za ovu verziju :)

Objavljena slika

Onda sam joj fino nasao prikladnu pozadinu, nabacio refleksije, malo multimedije i jos ohohoho toga... i ispalo je ovo :)

Objavljena slika

Za one zeljne ove umotvorne na svojem desktopu :).... tu je i high res :)

Objavljena slika

I to je to :)....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323F BJ Rally :)
Napisano

Bez rijeci sam... :)..... ide to, ali nekak mi je zao gledati da se tak razbija :)

http://www.hot.ee/justme/pages/index001.html

Video: http://www.rallipesakond.ee/rain/mazdamovie.wmv

Some spec...

* AWR poly engine mounts

* Volvo 740 stiffer front springs, which raised the front about 1 cm

* 4-1 long header

* 56mm exhaust , full straight trough with 2 resonators

* air intake system with cone filter

* port and polish, 10.3 compression rate

* Dbilas Dynamic regrounded cams, cam specs sheet, got me 15hp and 14Nm over the powerband.

* custom made adjustable cam gears Picture

160.7hp(118kw)@6500 - 187.6Nm@4600

Thats 123 whp.

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323F CRO
Napisano

Bad Look izgleda ok, iako bi ljepse bilo da je bio "zavinut" prema kraju haube.... tak da se spoji sa blatobranom....

Dosta je spusten..... prednji branik je ok... prag bi bio bolji neki drugi, dok zadnji branik je onak previse produzen... crna mrezica bi bolje stajala....

Fali mu nekaj na gepeku :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nissan 300ZX
Napisano

Najnoviji uradak, vec 2 mjeseca nista, pa evo nesto novo :)

Nissan 300ZX.... poceo sam slagati 207micu, ali nije bila toliko zanimljiva :)

Auto smo kupili od nadobudne bakice koja je vozikala autek zadnjih 10tak godina, nikada ga nije ganjala, povjerovali smo joj, iako smo vidjeli da njezina kolica imaju ugradjene sire slape i cek dva akumulatora :)...

Objavljena slika

Autic je bio u donekle ok stanju, spreman za tuning.... Dofurali smo ga ispred garaze i tako je sve krenulo...

Objavljena slika

Nakon pocetnog tuninga odlucili smo se za kit lokalnog tunera, koji nam je obecavao konje i kubike sa svojim plastikama :)

Objavljena slika

Nakon sto smo vidjeli da nam zadnji kraj auta izgleda kao da ga je prikljestio neki Big Foot, odlucili smo se za malo agresivniji bodykit... Made In France

Objavljena slika

Nakon besanih noci i nakon sto se je sve rucno slagalo (ovo je istina, sve je brush), dosli smo do prvih rezultata...

Objavljena slika

Slozili smo i unutrasnjost, te umjesto prvotne ideje sa gullwing, uletjela su lambo vrata....

Objavljena slika

Kad je vruce, spustis prozor i baris pice :)

Objavljena slika

Na kraju smo sve to fino elektrizirali, da bude pravi show car :)..... naljepnice su u izradi :)

Objavljena slika

Pozdrav iz Joeove Garaze :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.