Skoči na vsebino
Na morju je pač najlepše!
Napisano

Se strinjam. Če pogledaš širše, je marsikatera stvar ki jo preberš ali pa ti jo servirajo, kontradiktorna. Tudi glede številk, še vedno to ni nič v primerjavi s številom umrlih od diabetesa, da ne rečem raka, in še n drugih bolezni. Tale virus če tako pogledaš v primerjavi s tem je pljunek v morje. Jaz tudi mislim, da so zadaj višji interesi, kakšni bomo pa videli kaj kmalu se mi zdi. Od obveznega cepljenja, ustreznih potnih listov, pogojevanj v stilu - če ne boš to , pa ne boš moral to, skratka enih izpeljank iz te situacije je kar precej.

Seveda je od končnega razpleta odvisno tudi (ne)sodelovanje ljudi. Ali bo elita na koncu delala z množico, kot bo hotela, ali se bodo ljudje uprli. Ampak kot je razvidno iz vsega ustrahovanja in podpihovanja, se zaenkrat z množico brez težav manipulira. Ta del pa me malo skrbi priznam.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6
Napisano

Ja ja, to je znan problem s podlo?kami. ?e jih preventivno zamenja? si re?en. 

On pa govori nekaj drugega "Men ni n? ve? n? jasn.... a mi lohka kdo pove za zihr kok olja gre v 2.2d, l2009, R2 motor? K sm ga nalivu j biu pri 4,7l na minimum, pol sm ga pa nalil ?e 0,3l (skupno 5l) je biu pa med min in max..... sem ga hotu ?e 1l naro?it, pa danes preverim koli?ino olja v motorju je pa na max oz. 1mm ?ez.".

Torej, dan prej, je bil med min in max ,naslednji dan pa ?ez max. Torej v 1 dnevu , ne vem koliko kilometrov je sicer naredil vmes, pa ne more nivo olja zrast za par decilitrov.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.