?e ga bo? ?e ni?al ti priporo?am Eibach (-30), samo podvozje ni veliko tr?e kot pri originalu.
Prednosti in slabosti zni?anega avta:
+ lega na cesti je kot bi bil v gokardu
+ vizualna podobo
- neprakti?nost, ne more? se ve? voziti kjerkoli, ker ti takoj kaj prime (npr. makedam, trajekt, le?e?i policaji, nekatere parkirne hi?e, v snegu bo? plu?il pred seboj ...)
- avto je od tal cca.9 cm
P.S. kak?ne dimenzije gum ima? na feltnah, ter kak?en je ET in ?irina feltne?
mam zakrivlene robove tok d ne drajsa.ce mam povn avto,se na ovinku lahk zgodi d mal podrgne,sam to sam ce ga prevec prpizdis...drgac ne...pa zato k mam mal vn feltne in gume,k so pac te tomasonke take...pa siroke mam gume.znizana je za 35mm.sam pelje in drzi se pa odlicno! ET je pa 40 :> kr kup 18ke ne bo ti zou ;>
No zdaj mam gor 17", pa gume sem ravno to sezono kupil, tako da jih bom verjetno imel ?e kak?ni dve sezoni, ko bodo pa gume fu?, bom pa verjetno vzel 18". Zdaj ko imam gor originalne od 6-ke, so malo bolj notri pomaknjene, sicer ne zgleda tako lepo samo je pa funkcionalnost ostala enako kot prej,kar mi je zelo pomembno
Jaz imam vzmeti od Eibach-a in vzmeti od Kayabe pa se avto dr?i kot klop
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jap res je. ?e vedno je ?iva in pridno nabira kilometre
Povezava za deljenje
Deli na druge strani