Skoči na vsebino

Malo je kasno ......ali ajde, zavrsio sam s njom ... Ukupno kojih tjedan dana, svaki dan po malo.... skoro pa sam i odustao, ali ajde, da je izguramo do kraja .. Na kraju sam zadovoljno otisao spavati ...

Nisam isao u neke extreme, auto je zadrzao onu istu liniju, osim sto ima troja vrata, sto nikada nece vidjeti :(... Vecina stvari je radjena brushom, tu i tamo ima c/p, ali u jako maloj mjeri ....

Za skeniranje ne potrebuje? tolk sopihanja in ?asa, razen, ?e igra? v stilu radijske igre: "Marsovci napadajo Zemljo"
IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj mali rotary
Napisano

veni, vidi, vici

CX 7 in (CX 9 - je pa za ameri?ki trg), ?koda, ker sta oba bencinarja

za RX8 sem pa res pozabila napisati glagol "in nafrizan"

Symon, za tistih dodatnih 50 kg ve?, da gre po?asneje, verjetno tudi ve? ?re, - na to pa sploh nisem pomislila, oz. meni se 50 kg ne zdi veliko...

vsekakor pa ne velja za lita plasti??a, kolikor vem, te?je ko je kolo, avto je bolj stabilen

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moj mali rotary
Napisano

huudoooo

RX8, oja?an, al je ta ?e za kam drugam, kot za na dirkali??e?

zadnji? sem enga vidla ko je pripeljal iz gara?ne hi?e, ampak ne tako "oja?an"

saj ?estko se da tud predelat od vseh vrst spojlerjev, vzmetenj, ?portni izpu?ni lonec, meglenke v odbija?u, ?arometu, zadnje kombinirane lu?i s ?rno masko, pokrov za gorivo, aluminjasta plasti??a, aluminjast komplet stopalk, razli?ne barve volanskega obro?a, ro?ica-mejalnik, srebrne barve, kromirana za??itna praga, nastavek izpu?ne cevi, kromirana za??ita stranskega smerokaza,pokrov zunanjega ogledala. bo?na za??ita letev, okrasna maska spredaj, okrasna letev prtlja?nih vrat - vse kromirano, dekor vrat od lesa do srebrne vmes ?rna,isto dekor notranjost, parkirni senzor, za??ita blatnika in rob prtlja?nika, za??itna mre?a prtlja?nika, za tovor in korito prtlj. , razni nosilci itd... ampak jbg, ?e vedno ni tako ?porten....

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zagreb?ki avtosalon
Napisano

Violeta...bo treba se organizirat, vzet fotki? in it poslikat de?ke, aneda? :D

digitalca nimam, komar je reku, da so samo minice.. pod "sam svoj mojster" ne ?uje dobro,

hja, le kaj mi ?e preostane :punk:

IPB Image
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.