Skoči na vsebino
Post a recent shot of your car
Napisano

Punca se jutri vrne z 10 dnevnega potovanja...in ker me je nagradila z 10 dnevnim mirom doma, sem ji v zahvalo na njenem vozilu opravil mali servis in ga opral, vse seveda takoj za tem, ko sem opral ?verco  :harhar:

20161029180147-medium.jpg

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ej, 1.5i? :D

To sem sam za mojo ?e tudi razmi?ljal :P dobra fora...moram nekje dobit te cifre :)

Mi je pa zaenkrat zadek zelo v?e?  :bravo: mogo?e bi pasala ?e meglenka od rx8 (jo ?e nekaj ?asa i??em za sebe).

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Potem grem lahko kon?no na obisk! Ker rabim plac da lahko z Volvotom obrnem na njegovem dvori??u!  :hohoho:  :hohoho:  :hohoho:

I feel you bro :D Jaz najprej na hitro pokukam ko se po drugi strani peljem, se stla?im not, ?ude?no obrnem in pri izhodu obvezno po?oham izpuh :P

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Hvala Aci, sem jo spravil skozi ja...tako da kon?no u?ivam v svojih ?uljih :P Kaka malenkost ?e, pa malo me ?e beige usnje mika sramezljiv Pa morem re?t, da je bil prej?nji motor napram temu ?e na pol mrtev  <_<

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Video
Napisano

Za lastne potrebe sem malo zbiral ideje/re?itve in potem zdru?il vse skupaj ?e v en video za ljubitelje BAkic ;) prijetno gledanje ->

mazda-323f-18-glx-98.png
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.