Tole je en bosozoku meet, sicer nisem pogledal videa do konca, ker mi je bohpomagej, ampak na japonskem je en kup folka upicenga v to, symon bo vedu o cem govorim...
Sorry, za dopoldan, sem prepozno vidu sms, ker ne nosim svojega telefona sabo na teren.
Vreme za KG za naslednjih 15 dni : Vreme sicer koliko je zanesljivo tole nevem, ker za danes pi?e ?isto nekaj druugega kot je v realnosti-cel dan sonce pa lepo vreme, trenutno nevihta kot da je konec sveta.
Druga?e pa naslednji vikend (12.-15.8.) me ni, ce se pa priletite tale vikend bi se pa dalo kaj zmenit ane
Brez zamere, sam kaj je lepega na tem avtu? Odbija?i, in pragovi niso v liniji, feltne ne grejo k celotnem stilu, sicer ta ne obstaja a vseeno. Prtlja?nik je narejena ?klatla, na njo pa samo postavljen oja?evalec...Nosilci radiatorja so zarustani, heat shield zgleda kot bi bil pobarvan z nekim srebrnim sprejem, ki je po ve?ini ?e odpadel. Krom v maski se spet ne sklada s stilom, zadnji spojler je pa kve?jemu primeren za tole
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kje je to?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani