Skoči na vsebino
Albanija
Napisano

Ma sm vama fous....

Eno vprasanje za Labija predvsem, za naslednjic k grem, ti je kej znano se da it pogledat podmorni?ko bazo Pasha Liman ki je zraven Orikuma.

Objavljena slika

In pa letalsko bazo v Gjadru

Objavljena slika

Je to zapu??eno in dostopno malim ljudem al me bo en ustrelu k se bom mim prpelu?

LP

Jero

s2k_sig_transition_small.gif
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Riž
Napisano

Tole je en bosozoku meet, sicer nisem pogledal videa do konca, ker mi je bohpomagej, ampak na japonskem je en kup folka upicenga v to, symon bo vedu o cem govorim...

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dopust 2011
Napisano

Jutr takle cajt bom ?e mel posest zmontirano :danzoman: in pil vsaj tretji :pepsi: .

Objavljena slika

Nekje okoli 2h :P

Penis k nism vedu da sem dejansko njegov sosed :S

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KG - Vr?i? - Bovec - Predel
Napisano

Sorry, za dopoldan, sem prepozno vidu sms, ker ne nosim svojega telefona sabo na teren.

Vreme za KG za naslednjih 15 dni : Vreme sicer koliko je zanesljivo tole nevem, ker za danes pi?e ?isto nekaj druugega kot je v realnosti-cel dan sonce pa lepo vreme, trenutno nevihta kot da je konec sveta.

Druga?e pa naslednji vikend (12.-15.8.) me ni, ce se pa priletite tale vikend bi se pa dalo kaj zmenit ane :)

LP

Jero

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

Brez zamere, sam kaj je lepega na tem avtu? Odbija?i, in pragovi niso v liniji, feltne ne grejo k celotnem stilu, sicer ta ne obstaja a vseeno. Prtlja?nik je narejena ?klatla, na njo pa samo postavljen oja?evalec...Nosilci radiatorja so zarustani, heat shield zgleda kot bi bil pobarvan z nekim srebrnim sprejem, ki je po ve?ini ?e odpadel. Krom v maski se spet ne sklada s stilom, zadnji spojler je pa kve?jemu primeren za tole :harhar:

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.