Skoči na vsebino
Post a recent shot of your car
Napisano
pred 7 urami je Janez007 napisal:

Za primerjavo bi bilo najbolje, da uporabiš Forscan (za telefon ali Windowse (ta je zastonj)), odkljukaš vse parametre PCM modula in objaviš log datoteko ... zanimiv bil bil cel cikel, to je pri tebi cca 300 km, da smo na varni strani, lahko seveda v več kosih.

Sam delam tako: ko pridem v avto, ga prižgem, vtaknem adapter v port in nato zaženem aplikacijo, ta se poveže in inicializira, aplikaciji Forscan kliknem na snemanje ... po končani vožnji shranim log datoteko (prenosnik) in iztaknem adapter. Če pustim vtaknjenega, imam naslednjič težavo s ponovno vzpostavitvijo komunikacije - tega še nisem čisto pogruntal (adapter ima sicer tipko za prižgat, vendar je obrnjena navzdol in ne vidim, ali je prižgan ali ugasnjen).

https://forscan.org/documentation_13.html

Jaz imam OBD vmesnik (OBDLink MX) vedno vtaknjen, imam vmes sicer en podaljšek-razdelilec z tipko preko katere ga lahko izklopim če slučajno bo avto dolgo časa stal. 

Se mi pa sam vedno brez problema poveže z android radiom, sem si narihtal da se mi ob zagonu motorja avtomatsko zažene tudi TorquePro adapter pa se nato itak sam konekta z Torque in imam takoj na radiju podatke motorja. 

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ja če je M6 3.gen karavan bil za kateri trg na voljo brez strešnih sank pol je enostavno ja.

Če pa ne pa je vprašanje če bi pasal ta trak za kanal + drug nosilec da zapreš luknjo od limuzine. Nosilci za sanke so prišraufani z notranje strani (vsaj pri GH je tako), če na tem delu ni dobro zatesnjeno imaš lahko veliko štalo v avtu.

Vprašanje če limuzina sploh ima luknje skoz streho za sanke.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

Boss, bom samo zaradi tebe enkrat spomladi vrgel dol te sanke na mojem avtu  pa probal stuhtati, kako bi se dalo to narediti, da bo funkcionalno in estetsko izgledalo v redu. 😇 Ne morem te več poslušati, ko jamraš. 🤗

Če hočeš dat sanke dol boš moral pošvasat luknje in prebarvat streho, to je edina varianta ;)

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.