Skoči na vsebino
Photoshop prošnja
Napisano
pred 2 urama je godlike napisal:

Ne spuščaj, ker bo trše.

... ... ... ... ...

Nižanje najbrž ne pride v poštev. V bistvu, če dobro premislim - če se midva z @Z M A J hkrati usedeva vanj, ga bo treba malo podložit...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano
pred 12 urami je Bini napisal:

Točno tako, rešil je celo situacijo butasto parkiranih na levi! 

Sem mislil to napisat, pa sem raje počakal, da ne bo @Tilen5 rekel, da svoje ven vlečem. Ker na začetku je imel nekaj za pripomnit glede registrske tablice in vrtnice na njej...

Opažam pa, da zadnje čase niso več CE tablice problematične ampak KP tablice...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na morju je pač najlepše!
Napisano

Glede na vse, kar slišim o cenah na Hrvaškem, se sprašujem, zakaj ljudje tako stokajo in jokajo, ko pridejo k meni po kilo medu in morajo plačati 14,50€...

WWW.ZURNAL24.SI

Če boste na bankomatih na Hrvaškem dvigali denar, boste zelo verjetno morali plačati okrog pet evrov provizije za uporabo bankomata, poleg tega pa še provizijo za dvig v tujini, ki jo zaračuna vaša banka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano
pred 19 urami je Bini napisal:

Kar lep za Forda.... 😁🫣😉

Ne se ti men norca delat. Ford je ustvarjen za poziranje. Ratajo lepe slike tudi, če je fotoaparat bolj "počasen". To ni ko Mazda, ki nikoli ni pri miru in moraš imeti že dober aparat, da rata dobra slika. Ne, ne, Ford je pozer, ga nekam postaviš in ga vsi ogledujejo. In kasneje upaš, da ga boš lahko prestavil drugam, da ga še tam lahko ogledujejo. Ker za drugo itak ni...

Ne vprašaj, kako vem. Poglej še v temo Jamralnik...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Mi šef naroči, naj na hitro nekaj peljem. Dam v službeno Kio in pridem SKORAJ že na cilj. Tam pa...

IMG_20240403_171023855.jpg

IMG_20240403_171001889.jpg

Moj cilj so garaže v tisti beli stavbi na desni strani, za tistimi drsnimi vrati, na katerih je tabla "prepovedano parkiranje in ustavljanje". Nekaj časa hodim okoli, pa pride mimo vzdrževalec granika. V rokah ima kepo starih cunj in si briše šmiraste roke vanjo, gleda in reče:

- "Majstore, a maš problem?"

- "Hja, saj vidiš. Mogoče veš, čigav je?"

- "To ne znam, ampak verjemi, da si bo zapomno, da je tle parkiro."

Gledam nekaj časa njega, nekaj časa avto, ni mi jasno, kaj mož misli, on pa si briše roke v tisto kepo starih cunj. Enkrat pa opazim, da po sprednji šipi nekaj teče. Ker itak nimam drugega dela, hočem s prstom potipat, pa možakar reče:

- "Nemoj, majstore, to olje gre težko dol, to mam jaz za granik podmazat."

Gledam nekaj časa in opazim, da iz tiste kepe cunj gleda cevka in vsake toliko ven špricne. Možakar je v kepo cunj skril pumpico za olje, hodil okoli in si "brisal roke"... 

Grem v garaže po voziček, preložim iz Kie na voziček in odpeljem v garažo. To je trajalo kar 45 minut. Kasneje se odpeljem, me pa res firbec matra, kako je možakar rešil s tistim oljem na šipi in z brisalci, ki jih je tisto olje namazalo... 

In res me zanima, če je bila lekcija dovolj močna...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano

A to se samo na lepo, sončno nedeljo k maši pelješ, da je tako malo kilometrov?

Mislim, naš FucksWagen ima 15.000, pa smo ga na cesto postavili sredi avgusta 2023. Potem je bil pa lani do Novega leta 33 dni na servisu...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Možakarju nihče ni razložil, da belo-modrega prometnega znaka ne more enačiti z belo-modro značko na volanu...

IMG_20240328_150344794.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano
pred 16 urami je FuManchu napisal:

Pa obrne zadnje gume to sploh? 😁

Ja, dokler je na dvigalu.

Ko ga pa spustiš z dvigala pa da se še dva dedca noter usedeta, pa gume že v blatnik primejo...

Sicer pa obstaja ena Miata modre barve z dvema belima črtama, ki ima V6 motor in nekaj sto žrebcev. Če tej zmontirajo tak motor noter, se mogoče celo premakne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

Lepa kot poziv na orožne vaje...

Vse nekaj v bulah, vse nekaj načičkano, vse nekaj nališpano,...

Mislim, tiste razširitve blatnikov... Pa kdo iz tako lepega avta, kot je Miata, naredi tako spako? Pa tisti dvocolski ror zadaj, a to je priklop za hidrant? Spredaj je pa resna konkurenca Fiatovi Multipli. Te modele, ki so to spako sestavili, bi bilo treba kastrirat, da se ne kotijo naprej, da ne bi njihovi potomci še kak dober avto takole uničili...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.