Skoči na vsebino
IN-VA-LI-DI
Napisano
pred 13 minutami je Shrek napisal:

Je lastnik beznice? 

Mislim, da ne. Sedel je zunaj in pil kavico. Zdaj, a jo je 40 minut pil ali pa je bil prej kje drugje (zraven te beznice je zobozdravstveni dom, nasproti čez cesto pa FURS), ne vem. Vem, da ko sem šel ven, je bil že tam parkiran in ko sem prišel nazaj, je še vedno delal gužvo. In sem ga šel poiskat in dobil tam v tej beznici.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Če dobro pogledate na desno, boste videli stole pred neko beznico. Možakar je tega Mercedesa tam parkiral in šel za 40 minut tja "kavico šluknit".

Pa sem mislil, da so samo BMWjaši taki talenti...

IMG_20250311_135307954.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano

Sm kmet an s hribu doma, ma za moje pojme ni letnemu času primerno, pa ne glede na to, kako farbate tiste obrobe. Ker mi se ohladimo s sladoledom poleti, ne pa, ko je zunaj 0°C...

Ma, če ga že farbate - kako bi pa zgledalo, če bi pa platišča pobarvali rdeče?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Photoshop prošnja
Napisano
pred 2 urama je godlike napisal:

Ne spuščaj, ker bo trše.

... ... ... ... ...

Nižanje najbrž ne pride v poštev. V bistvu, če dobro premislim - če se midva z @Z M A J hkrati usedeva vanj, ga bo treba malo podložit...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano
pred 12 urami je Bini napisal:

Točno tako, rešil je celo situacijo butasto parkiranih na levi! 

Sem mislil to napisat, pa sem raje počakal, da ne bo @Tilen5 rekel, da svoje ven vlečem. Ker na začetku je imel nekaj za pripomnit glede registrske tablice in vrtnice na njej...

Opažam pa, da zadnje čase niso več CE tablice problematične ampak KP tablice...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na morju je pač najlepše!
Napisano

Glede na vse, kar slišim o cenah na Hrvaškem, se sprašujem, zakaj ljudje tako stokajo in jokajo, ko pridejo k meni po kilo medu in morajo plačati 14,50€...

WWW.ZURNAL24.SI

Če boste na bankomatih na Hrvaškem dvigali denar, boste zelo verjetno morali plačati okrog pet evrov provizije za uporabo bankomata, poleg tega pa še provizijo za dvig v tujini, ki jo zaračuna vaša banka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano
pred 19 urami je Bini napisal:

Kar lep za Forda.... 😁🫣😉

Ne se ti men norca delat. Ford je ustvarjen za poziranje. Ratajo lepe slike tudi, če je fotoaparat bolj "počasen". To ni ko Mazda, ki nikoli ni pri miru in moraš imeti že dober aparat, da rata dobra slika. Ne, ne, Ford je pozer, ga nekam postaviš in ga vsi ogledujejo. In kasneje upaš, da ga boš lahko prestavil drugam, da ga še tam lahko ogledujejo. Ker za drugo itak ni...

Ne vprašaj, kako vem. Poglej še v temo Jamralnik...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.