Skoči na vsebino
Moja nova Mazda :)
Napisano

Bodo bodo, v?eraj je ?ele prispela, pa za zdaj je na zimskih jeklenkah pa ni v najlep?i verziji :aaaaa: .

Druga?e pa tudi mene zanima ta nastavek, pa ?e par zanimivih stvari se najde v katalogu dodatne opreme :blush:

Res je kar nekaj zanimivih stvari v katalogu. Mene predvsem mika ?e opora za nogo ampak imajo sam alu in se mi zdi, da izpade grdo brez alu stopalk. Skupaj pride pa kar drago. To bi lahko imela Mazda malo bolj?e re?eno in bi bla tam ?e serijsko plasti?na opora.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Malo poro?aj, kak?no bo? imel porabo. Me zanima koliko ta 105 konjski motor?ek porabi.

Poraba prvega tanka 7.4l(po potovalnem in izracunana, odstopanj ni) in drugega tanka 7.2l... Imam pa cez teden vecinoma samo mestno voznjo(3km v sluzbo in nazaj, ter 10km do punce), med vikendom pa kaksen daljsi izlet.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Hvala vsem. Sem izbiral med ?rno in dolphin gray barvo. Na koncu sem izbral slednjo saj se mi zdi nekako bolj posebna...

Kdo ve kako je kaj s servisom na 1000km? Se to ?e dela? V servisni pi?e priporo?ljivo ampak garancija pa ni pogojena z njim. Se mi zdi da ho?ejo samo slu?it..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.