Skoči na vsebino
Na morju je pač najlepše!
Napisano

Po povratku s Krete lahko re?em da me je presenilto ?tevilo RX-8 na otoku, videl sem vsaj 4 razli?ne, in glede na to da cest nimajo ravno najbolj?ih (ovinke pa fantasti?ne), ter da je najcenej?i super 95 ki sem ga na?el stal 1,5199?/L , cena na bencinskih pa brez te?av prese?e tudi 1,6xxx?/L, me to resni?no presene?a. Za Slivko je ogromno puckupov, med drugim sem videl nekaj B2500 in dve BT50 :) videl sem eno Xedos 6 to je pa kar se Mazd ti?e tudi to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hudi avti in fotke nasploh
Napisano

?e ?e bi raje MX5 RF, moram pa priznat da me notranjost precej moti pri vseh treh, ta ?trle? zaslon, res ne razumem oblikovalcev, tako pogosto ga dajo nekam kjer ne pa?e in zgleda ali kot nekaj ?trle?ega ali pa kot da je bila armatua narejena in so potem reklu rabimo zaslon in ga dajo gor kot bi ga nekdo aftermarket vgradil (posadil pa? na prosto mesto). Glede na to da ve?ino ?asa z avtom pre?ivim v njem mi je pomembno da mi je notranjost v?e?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Zakaj bi parkirali 3 ali 4 avtomobili ?e pa lahko samo 2? img20160209165109.jpg

Nimam slike ampak zakaj je treba ?e so avtomobili parkirani en za drugim med enim in drugim pustiti slab meter prostora? In ne govorim za primere ko se kaj avtov zamenja in potem en ostane kot da je kreten, ne gledam ?ensko se pripelje naravnost in ustavi ter ugasne avto, med njo in tistim, ki je bil ?e prej parkiran pa vsaj 1m prostora, kar pomeni, da se bo za njo lahko parkiral samo ?e avto do velikosti golfa, medtem, ko ?e bi se parkirala normalno bi za njo lahko parkiral tudi kdo z normalno limuzino -.-

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hudi avti in fotke nasploh
Napisano

No saj nisem rekel da je najslab?i ali najgr?i, samo da pa? ni najlep?i :)

meni res ni jasno kaj vsi notri tla?ijo sedaj te zaslone na dotik, da mora? ja med vo?njo pogledat kje bo? kaj naredil... sploh fajn ima prej?nji Clio, zaslona iz normalno sede?ega polo?aja niti dose?e? ne :D

BMW 3 in Mazda 3 imata zaslon kar tako sredi armature, novi Mercedesi so pa sploh razred zase, vse res lepo narejeno in potem kot bi bil zaslon aftermarket nabit na sredino:2014-Mercedes-Benz-C-Class-interior.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

OK un tam gor ima vsaj razlog da ho?e nalo?it v avto zarad de?ja, kaj pa tale (razen to da ma superiorno koreto) na sliki se ne vidi ampak da je tako parkiral je moral avto obrnit za 180? ker je lahko pri?el samo iz smeri v katero je obrnjen :D

img201510301614192.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

ni sicer na ozna?enem parkiri??u, ali tam kjer je prepovedano parkirati, ampak edina razlaga za tole, ki meni pride na misel je, da ?uva mesto ?e za en motor .)

img20150602163250.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Riž
Napisano

KHM zka ma tok folka kej ?ez honde za prpomnt? vrjetn je res da se je vse skp za?el s honda mi samo ?e pogledate zadeve zdj se honde pedenajo vedno manj in so an udaru ostale znamke seveda bolj ''presti?ne'' sploh VW ipd. Sj sam tko pra?am k mam lih hondo k na vn bl stock nep mogla bit (z izjemo vi?ine) :D pa nism redk je na honda forumu tut tema z ri?otami, in noute vrjel ve?ina ljudi tut tm prisega na stock oziroma JDM look ne pa na ogromne trickoute :D

LP

p.s. nism tok osebno uzel kokr se bere ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Neki za mazda?e
Napisano

vse lepo in prav, samo verjetno ne bom edini ki te bo skurcal zaradi majhnih slik :angry:

pol pa klikn nanjo pa ti jo na shrani.si odpre v mal ve?ji izvedbi :D, ?e ?? originale pa povej jih tut loh dubi?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Neki za mazda?e
Napisano

Evo tuki je neki malga utrinkov iz ?enevskega salona, le kar se ti?e Mazde komentarji so za?eljeni ;)

Slike so take kot sem jih posnel, ni? ni bilo spreminjanja ali predelovanja upam da vam bodo v?e?.

post-3-1299495229_thumb.jpg post-3-1299495251_thumb.jpg

post-3-1299495267_thumb.jpg post-3-1299495284_thumb.jpg

post-3-1299495303_thumb.jpg post-3-1299495611_thumb.jpg

post-3-1299495636_thumb.jpg

Preostanek saj sem obajvil preve? slik naenkart :D

post-3-1299495665_thumb.jpg post-3-1299495715_thumb.jpg

post-3-1299495732_thumb.jpg post-3-1299495748_thumb.jpg

post-3-1299495763_thumb.jpg

Zadnji del.

post-3-1299499840_thumb.jpg post-3-1299499939_thumb.jpg

post-3-1299499951_thumb.jpg post-3-1299499964_thumb.jpg

post-3-1299499982_thumb.jpg post-3-1299499992_thumb.jpg

post-3-1299500006_thumb.jpg post-3-1299500021_thumb.jpg

Takole se da slike na forum !

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.