no saj lahko tudi pomagate rabim namre? malo pomo?i ?e pred nekaj ?asa je motor izgubil na mo?i sploh v klanec se to ?uti nwm ali je to posledica starosti.Pred ?asom je vlekla normalno...Menjal sem ?e bencinski filter ker sem mislil da je to ampak napaka ostaja.Sumim bencinsko pumpo ker v?asih tudi ob pospe?evanju po ravnici avto za?ne cukat torej nima tiste prave mo?i.Torej pomoje daje premalo goriva kar se ?uti ko bi ga moralo v motor priti ve? ga ne pride dovolj.Vmes je bil tudi nemiren prosti tek ampak sem vlil no3 ?istilo za sesalni sistem in zdaj je v prostem teku miren.
Preveril sve?ke, razdelilno kapo, kable iz radelilne do sve?k?
blenda je ?e itaq ?rna, polega tega ?e spodnji del odbija?a prednjega in zadnjega odbija?a, streha, havba, pa razmi?ljam ?e o pragovih, kot mi je dal ?e Pato idejo
odlo?itev ?rnih pragov je bolj ne kot ja, pridejo pa gor
deeyan moje mnenje, ?e se ?e bo? se s ?rno igral dej samo spredaj tam kjer je hladilnik(ne cel lip) in zadaj tisti del nad izpuhom. ve? nebi, pol je ?e ri? in honda?ko. skoraj usak drugi civic v lj ?e ma ?rn pokrov motorja
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prenos u ?ivo
Sicr ni avto... Je pa mazda? ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani