Evo, Slivnica osvojena (ma z cx-5 ) Tistih dobrih 7 km se kar vle?e do vrha. Po trenutni kondiciji (cela zima ) bi bilo kar ajejej... Vseeno bi rabil nekaj kondicije in potem pa ne bi bilo problema. Enkrat bo res osvojena. Prometa ni bilo lih veliko, je bilo pa nekaj ekstremnih sre?anj... Na vrhu sem videl par MTB-ajkrjev.
Glavnem gor niti pive nisem spil, ker mi je tamali za?el nekaj mjavkati in ni bilo kaj kot it nazaj v dolino in potem ?e do jezera...
Cao
tako sedaj pa se bajkat gor pa bo do kraja osvojena
LP
!!!Adrenalin is ourfood,speed is ourdrug,DOWNHILL is our life,... =) !!!
Waw, cela specialka Iz Cerknice gor je potem dobrih 7 km in nekaj ?ez 600m vi?incev. Fanj bi bilo naredit kro?no dol na Grahovo in nazaj. To pa je enih dobrih 20 km.
?e bo vreme ok in ?e bo "moja" ok se bomo zapeljali (cx-5) v Nedeljo do jezera in lahko tudi do vrha, da ocenim klance.
Naslednji? pa z MTB-jkom
lp
Cao
Hehe sem amater proti drugimi, v Cerknici imamo tudi take norce ko grejo gor po pes poti brez da bi kaj rinili, drgac pa ja, iz Cerkniske strani je malo vec kot sedem KM bi pa nasi rajderji rekli da je to bolj avtocesta ni kaj prevec velikih klancov, je pa odvisen od cloveka do cloveka, najbolje si je teren ogledat, pa potem takoj ves pri cemu si,...
LP
Dobra ideja za en điro z MTB-jkom (ko bo ?as ). Iz katere strani priporo?a? izhodi??e (?tart) in pot, da ni toliko prometa oz. prahu?
Cao
Jaz hodim po najbolj prometni zakaj, meni je ta najkrajsa, cez teden sicer ni toliko prometa, najvec ga pride v nedeljo, res pa je da bo poleti kar guzva tudi zaradi tega ker bodo lastniki gozdov vlacili hlode, zled nas je kar orng potolkel,...
No pa pot po kateri se peljem (za lazjo predstavo), pac Cerkniska pot
Mas pa potem se eno iz Grahovega,...
LP
?e smem vpra?ati, kje je ta lokacija (hrib, razgledna to?ka, lovska, planinska ko?a...?!)?
lp
Cao
Seveda smes, to je najlubsa gora/hrib (no vsaj zame je najlubsa) v Cerkniski obcini gre pa za Slivnico, nadmorska je 1114m, je normalna makadamska cesta tako da je namenjena tudi sirsim obiskovalcam (gor pridejo tudi z avtobusi), gor je tudi hotel (tukaj tudi posnete slike) oz bolj gostisce kjer pripravlajo oz kuhajo tople obroke, poleti je pa ta kraj bolj namenjen padalstvu,...
LP
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Cao
Nekaj zabave ne da samo kolo da tudi nemski vagn,.... krajsi video
LP
!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani