Ewo, ?e ena moja malenkost. Tole je v delu, pride ?e par stvari. Sredinski pokrov?ki so ?e gor, i??em ?e nastavek za izpuh, notri nove tepihe pa mogo?e LED lu?ke na novo v notranjosti pa remap. Ampak to se itak ne vidi. Poliranje pa pride verjetn tut na vrsto
Dobro pa?ejo te feltne. Vidim da ima? krom matice. Moje so neke ?elezne mat barve. A slu?ajno ve? kak?na je prava velikost, bi si po ebay to naro?il. tnx. lp
Bravo, mislim fenomenalno. Pa domnevam da nisi imel te?av pri sporazumevanju. A so kaj prida pri tujih jezikih(bolj za ALB mislim)? Kaj pa varnost, a kaj te?ijo na cestah? Pa ona izvirska mi je zakon. Kristalna voda po moje ki jo lahko pije?. Te pa ohladi k se noter potunka?,ne.
Sem rekel, da ji odstopim pol svoje omare za njena odevala pa sem re?il zadevo Si je pa ?e tudi medvede privlekla. ?e boste vidli Flata v Mazdi, je avto moj.
Bom kar odprl novo temo v kratkem, da se vsi te moji praholovilci predstavijo
FLAT ERIK, yuhuuuu pa tega ?e 1000let nisem videl!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani