poseg vsekakor ala jim vera, da se spravjo, samo izpade nesorazmerno, prevelike sprednje lu?i, pre?irok odbija?, ipd... barva... nja, ?e se ?e gre? extreme, se jih pejd do konca
Lej ga hecal sem se ker je pa? podobna kilometrina.
Ne, sej nism vzel kot narobe, n? bat
@JozaGulikoza, mi smo mel dan voznje, pol pa skor 14dni ?iste relaxacije razen prej omenjenega izleta v Atene, k je tud bil mislm da cca. 800km v enmu dnevu
Zdej pa mislm da smo tko zasmetil temo spet, da po?as lahko nehamo
Symon, tud na 24 dirkah majo po ve? ?oferjev not, je pa res tempo precej huj?i tm not ne?
Tko da ja, tud mi smo se menjaval, 4je smo ?li dol pa dva avta in smo mal vexlal za volanom pa ?e vodilni avto se je usake tolk zamenjal...je res velik bolj simpl vozit za nekom, si mal manj zbran k ni lih treba gledat kam pa kolk gre?, samo fjaka? se za nekom, tko da se da tud tko mal 'po?ivat'.
Kar se pa relacije ti?e, ni lahka, to verjetno vsi vemo, k smo kdaj mal ve? k par 100km zvozil. Tm cca 20ur na poti s postanki se mal za?ne vle?t, k zadnjo mejo prevozi?, pa ?e jest mam hibo da ne znam v avtu spat in sm skos na en u? gledu, kam baba voz
Sm si pa tud jest lansko leto zadajal en roadtrip na Portugalsko oz. govora je blo tud o Azurni obali pa potem po obali dol. Sam to bi bla kr draga varjanta, sam zato da se pelje? tja pogledat mal...
Ja, honde se slab prizvok dr?i, ker dejansko tiste starej?e Civice so ve?inoma mlaj?i ljudje vozil in vozil tko, da se jih je vidlo (blokade, ro?ne, povrtani auspuhi...). Tud sam avto je zelo popularen in se velik plastike zanjga dobi, okusne in neokusne, mogo?e je tud zato velik blo prisotnih na tovrstnih debatah
Jah, ko enkrat avto prpele? do nekej meje, kjer se kon?a vse normalno, potem nastopi radikalno in v?asih paranormalno...
Ker pa o?itno ni dost narest 1x en showcar ampak ga je treba vsako leto "izbolj?at" je ob?asno treba te meje prestopit. In potem nastanejo take bulaste zverine kokr je tale gor. Sej koncept izdelave ni napa?en. Tip je predelal vse, kar se je predelat dalo, sprednji konc se cel odpira, zadej je multimedijska soba v kateri je pozabil na gledalca/poslu?alca in njegov stol...
Sam sem mo?en prista? stylinga ?e vedno, samo nekje so meje dobrega okusa, ki pa na ?alost davno prej prestopijo meje prakti?nosti
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ahaha
^^ klikni me za mojo temo ^^
Povezava za deljenje
Deli na druge strani