Skoči na vsebino
Beybe vra?ajo udarec
Napisano

Jup fejst punce imamo na forumu. :rozico: Niso kot Honda?ice k jih mora? pritiskat k norc, da jim VTEC zagrabi in se za?nejo dret. :hohoho: (en.priblisk.ene.debate.press)

hoces rec majo mazdasi?

kaj pa majo nissani?

tud ce jih prtiskas ne prides do VTECa, kaj sele da se dere, no se premakne se komaj kam!

<_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa smo se spet malo igrali
Napisano

Jaz grem ?ez cca 30 minut od doma proti ljubljani :D . ?e bo ali ne bo, pa ni od mene odvisno ?zmeden? .

Mare sporo? ?e bo kaj novega.

zaradi mokrega asfalta bi bilo prevec tvegano vozit ker pac hoces kontrolirano driftanje v mokrem pa je to bl tesko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

UU to bi tut jaz rad videl! Honda?a driftat s svojim Bingecem. :P

nimam samo bingeca :angry:

mene bolj zanima toti chic fight :D upam da bota mela boxarce gor pa da se bota fajn z oljem namazala :D we want fight!! :)

a tud ti prides gledat?

navijat?

na koga stavis?

:vesel:

tak, zaj pa nem mogla spat B)

spet mokra brez **** ostala sramezljiv
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dan je ?e dober, pa jaz sem ponavadi zunaj avta. ve? vidim, druga? pa dam tud 21?. Jutri popoldne sem v ljubljani tako da kje ?

Pa ho?em videt-do?ivet kontrolirano driftanje in neko drsenje z ro?no zavoro in s TVOJIM avtom, da nebi kako drugo vozilo pripeljal.

sam povej s kirm avtom hocs...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz pa tvojega ne, zato bi ti nam ki se ne spoznamo na driftanje, ti kot ?lovek ki se spozna, enkrat to demonstriral? <_<

ok ocitno mas spet slab dan...

z lahkoto vstopnina v avto 20? :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

pa nej se :P

guma je po?ila zaradi obrabe, ker na MX-5 je drajsala v rob blatnika in zato je s ?asoma rob popustil.

Pa sej vse lepo in prav samo avto je bil previsok in bi ga potem moral zni?at, zato mi je tudi bolj v??e 15 col in ?e cenej? gume so :P

dj dj marko to so sam zgovori..prznej da ne znas :P

15" so pa se jdm ane :bravo:

ajvar tvoj post sm pa ignoriral

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.