Skoči na vsebino
IN-VA-LI-DI
Napisano

@Toma, meni se je enkrat to?no tole zgodilo, pa precej na tesno tudi z druge strani in kaj sem naredu? Vstopu ?ez prtlja?nik dal v prosti tek in popustil ro?no, da je koreta 2m naprej zlezla in jaz vstopil kot se za ?loveka spodobi. (treba se mal znajdit, ?e ?e drugi ni? ne mislijo v fazi parkiranja).  :zvizga:

Jaz skozi prtlja?nik ne bi dale? pri?el  :jupiii:

Ej...Toma..tudi meni ?e jo to zgodilo ve?krat na P.placu...Noro si mu mogel napisati listek "?Vozni?ki ima? ...samo o parkiranju nima? Pojma..he he lp:-):-):-)

Sem ga hotel po?akati, pa da vidim junaka kako se kobaca na voznikov sede?. Potem pa bi sko?il zraven pa mu kaj povedal...  :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano
Bre?ice: moj avto je bil prvi tam parkiran, ko sem pri?el nazaj pa ?ok. 

22754132.jpg

22754133.jpg

Uglavnem nemogo?e je izstopiti ali vstopiti v avto, razmaka med avti je 20 cm. Pa ?e je vidu, da je on mogu it na drugi strani vn ni pomislu da tudi js ne bom mogu v avto? :vskalo:  A na drugi strani je imel ?e pol parkinga.  :angry:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

meni je taka izvedba dobra, ?eprav pri nas verjetno ne gre skozi homologacijo

?e bi se jaz tega lotil bi zadevo gradil na eni obstoje?i prikolici in gor bi pa? pri?vasal karoserijo. Pomoje ne bi smelo bit problemov. Ima? itak tista dolo?ila kaj more imet, lu?i, itd itd. ?e pa je nad 750 kg pa ?e lastne zavore, nekaj takega.

Evo projekt za naslednjo zimo :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.