V Morav?ah zagotovo ne, v Dom?alah tudi ne vem za nobenega, pred me?katorjem kot najve?jim trgovskim centrom jih zagotovo ni. Potem v BTC-ju jih tud ni, ... ... ... ...
Hofer v Novi Gorici ima, Supernova tudi, Me?kator tudi, pred ?parom so tudi, Kulandija jih tudi ima, pa ?e v gara?i so, tako, da te ne moti vreme (de?, pa tudi mo?no sonce in v avtu ni 50?C, ko se vrne? nazaj),...
Mi si ne domi?ljamo, da smo center Slovenije in si ne domi?ljamo, da ?ivimo v najlep?em mestu, ki mu vlada vedno nasmejani ?upan... Mi dejansko ?ivimo v centru Slovenije in dejansko ?ivimo v najlep?em mestu.
Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Sploh pa, tam kjer so glupi investitorji od arhitektov zahtevali da na 10m2 prostora stla?ijo 10parkplacev, nimam prav nobene slabe vesti parkirat ?ez ?rto. Je treba tud otroke ven z zadnjih zicev dobit.
Zato imajo pa nekatere trgovine posebna parkiri??a za "otro?ke vozi?ke"...
Ostali imamo pa zadaj drsna vrata .
Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Kaj je s tem narobe? Vedno, ampak res vedno, ko pridem o otro?ko ambulanto zdravstvenega doma, je vsaj en ali pa sta kar dva avta od RTV SLO parkirana tam. Sicer imajo malo naprej drugo parkiri??e (kak?nih 500 metrov ve? vo?nje, da pridejo okoli stavbe), a bi morali vozit eno semaforizirano kri?i??e naprej, pa ?e eno kri?i??e, ki ni semaforizirano, nato pa na parkiri??u parkirati in pe?a?it kak?nih 30 metrov dlje kot ?e parkirajo pred otro?ko ambulanto zdravstvenega doma. In zasedajo ?e tako premajhno parkiri??e star?em, ki tja pripeljejo bolne otroke. No, saj, kadar pogledam kak?na poro?ila na RTV SLO ugotavljam, da so tudi njihovi novinarji "bolani"... Vseeno pa so fizi?no zdravi, zato la?je naredijo tistih nekaj korakov ve?...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Eh, moški pač.
Slabo ste to opravili. Sprednjo tablico ste pač preveč temeljito zdrgnili, vse oznake ste oprali dol. Zadnjo pa premalo, je pač še vsa črna...
😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani