Skoči na vsebino
Post a recent shot of your car
Napisano

Od novih pa... res je, ni vec avtov z duso...

Bom mal ?leht... :)

Te debate so mi vedno zanimive... Kaj mora avto imet, da lahko re?emo, da ima du?o? Ne mi re?it, poglej Alfe (kar re?e veliko ljudi)...been there, done that...super avto, ve?ji u?itek v vo?nji, kot pri trenutni Mazdi pa ?e te?av nisem imel z njo, ampak vseeno...kaj je tisto, kar avtomobilu da "du?o"? :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano

Upam, da vsi tisti, ki to dajete gor potem tudi upo?tevate pomen tega znaka. Danes sem namre? sre?al enega s to nalepko (KR temen Ceed), ki je v napol stoje?i koloni (hitrost od 0-20km/h) lepo zasedal ves svoj pas namesto, da bi se pomaknil k robu. ?ista antipropaganda tej nalepki.

Enako v?eraj temno moder Megane karavan, LJ tablice, med Lukovico in LJ... Narod se pa? ne zaveda, da je SOS pas vzdr?evati ves ?as ?akanja v koloni na AC, ne pa samo takrat, ko ti za ritjo tuli 15-tonska gasilska cisterna...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Video
Napisano

No saj, je pa ?e vseeno dosti na ?oferju, ki zna izkoristiti tak potencial. Ker verjemi, da tudi, ?e mi dobimo v roke tak avto, se ne moremo tako hitro prisiliti, da bi ?li tako hitro v ovinke.

Ne rabi? meni tega pojasnjevati... ;) ?e enkrat, ker o?itno nisem bil dost jasen...namen mojega pisanja je bil edino in samo "opozoriti", da ne gre za standarno MX-petko. ;) Jasno, da za to rabi? tudi primernega voznika. Sam sem neko? s Fabio RS s slicksi in racing zavorami skorajda zletel iz ovinka iz enakega razloga, kot ti. ;) Gume so bile ?e popolnoma hladne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Video
Napisano

Hmmm, zakaj pa ne... z dobrimi poldirka?kimi gumami ali pa slicksi je tole dokaj normalno.

Ja itak, saj nisem mislil, da gre za WTCC bolid, samo opazka, da ne gre ?isto za standardno zadevco. Je pa na YT opis modifikacij:

Modifications:

- ECU Remap

- Exhaust and a CAI

- 225/45 16 track tyres, road legal.

- Coilovers with 10/7 Springs

- Mazda RX-8 ARB f/r

- Uprated Brake Pads and fluid

- Carbon fibre seat

- Aftermarket Steering wheel

- Approx 1175kg incl ?tank and driver.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

Ja saj, na to se je nana?alo moje vpra?anje...kje pa so Mazde na podro?ju performans? Do takrat bo ?e preteklo nekaj bencina... :) Dejstvo je, da se lahko ?e tako nor?ujemo iz Alf...tukaj so pokazali, da znajo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

Kopija gor, kopija dol, v Giuliji prakti?no vsak vidi neko podobnost z ostalimi avtomobili, saj je te?ko naredit avto, ki ni niti malo podoben ni?emur, kar se je kadarkoli vozilo po cestah. Ampak ene stvari pa Giuliji ne moremo oporekat...hitrosti:

http://gtspirit.com/2015/08/28/alfa-romeo-giulia-qv-reportedly-laps-nurburgring-in-743/

Kje so zdej Mazde? :zvizga::P:jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.