Js grem 27ga dol v Banjole (malo pred Premanturo) in se bom tudi na Kamenjaku mal ustaula Pla?a "Debeljak" je super za tiste k majo radi mivko pa zeleno vodo
A me vzame? s sabo? Jest bi se kar preseliv na tiste pe?ine
bbilder se da tudi vlomit notri, brez da ?ipo razbije?
Glede na to da imam doma ?e 3 rezervne ?ipe, in da neznam vlamljat u avtomobile je bla to edina in najenostavnej?a opcija
Alex hude slike, kr mal sm ti fou?
Aja pa a mi zna kdo povedat kje u puli se nahajajo te pe?ine??
Evo da mal opi?em, kk je blo na morju. bil sm v premanturi od torka do nedelje. Prvo kot prvo so mi hrvati na carini cel avto obrnil okol v?erej sm zvedu, da so na carin enga frenda pelal v zasli?evalnico, ga slekl(do nazga), in nato je mogu ?e po?epnt da so vidl ?e ima kaj v riti drugmu frendu, ki je ?ev na dopust s punco so pa odprli vse makarone in vse omake v konzervah tolk okol carine. Kranjski kamp je bil ?ist solidn pa ne tko drag (6dni,2osebe 100?). In potem sem se podal za iskanje pe?in za tiste ki ?e ne veste, sm ?ist mahnen na skoke v vodo z vi?in in za?el so padat razli?ni skoki(italjani pa nemci so ploskal kt prfukneni, uglavnem aplavzov ?e pa ?e ) Zadn dan sm mev pa eno nezgodo zaklenu sm klu?e u avtu(hvala kurcu da je bil zadn dan) in ni blo druge kot razbit ?ipo sre?a da mam enkup delov doma da sm takoj menjav. Sko?u sm pa iz 12m lastovko, salto naprej, salto in pol,... uglavnem skoki so bli razli?ni, film?ek od vse skokov leto?nga poletja bo pa nastav konc poletja (neki materjala je ?e, neki ga ?e bo )
Pol pa zihr ve? kje je to U pondelk se odpravlam dol, u tist kranjski kamp za ene par dni, pa itak da pride skakanje v po?tev Lohk mi da? mal napotkov kako naj pride do teh pe?ih, da nebom brezveze iskav
potem pa ?e menjaj klju?avnico, daj jo iz tistega avta.Nevem to?no kako je to narejeno moral bi videti v ?ivo to,pa zdi se mi da ko se alarm vklopi prek teh ?ic je povezani na ra?. in s tem prekine se dotok goriva.Tak da ?e ne ve?e? tega na alarm bi moralo delovati normalno.
Notranjo napeljavo pa preveri ?e je isto,konektor je isti lahko ja samo ?e so pini na ECU enaki in na iste ?ice pridejo senzorji gor.
Kaki avto in motor je prej bil notri in kaki je zdaj in od katerega avta?
saj nima veze ?e je prej fergazer ali ne.Ti da? napeljavo za ra?. od tistega avta iz katerega vzame? motor in ra?..Potem samo priklopi? za ra?. +12V za napajanje in 12V tudi od kontakta pa ?e vse ostalo pa mora delovati.
Sem mislil da bi rad preprogramiral ra?. zato pravim da ima mazda svoj algoritem ki ?e ga niso razvozlali
Se prav kar se ?troma menja se menja sam kar je na zgornji sliki? Ker tisti konektorji ki so zdaj u mojem avtu, se prav notranja napeljava, pa?ejo direkt u ra?unalnik, tk da ni treba nobenega dodatnega vezanja ?troma. Sam ra?unalnik je pa treba nekak odkodirat, ker drga? avto ne bo zalaufal, glede na to da spusti ?trom samo iz kodo klju?avnice iz druzga avta.
Aja pa ?e se ti kva sajna kwa nrdim s tistma dvema ?i?kama od alarma ki sta gor na slik?
Odvisno od Ker mislim it po eno mazdo 1.8 (ni gtjka, sam je navita na 130); pa za ma?ino dat u mojo mazdo sej jest bi se ?e sam lotu, sam je mal jeba ker nimam nit dvigala, nit pomo?nikov
z vrha gre vun ja, jaz sem jo od zgoraj notri dal komplet motor z menjalnikom .Navadna 1.6 in 1.8 pa mislim da ma iste polosovine,samo nisem siguren ker so ti tipi imeli tri razli?ne vrste zobcev odvisno od letnika in serije.Ta GT ko ma? ti ma iste kot 626.
Na katerem avtu pa bi vzel ven z vrha?
323F 91l. Nimam dvigala pa mi je to edina varjanta. Pa ?e eno vpra?anje: A kdo mogo?e vem kam bi lahko dal ra?unalnik odkodirat?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Uklopko, najbolj se mi 4 slika dopade
Povezava za deljenje
Deli na druge strani