Jaz sem parkirala avto precej na samo. In hodiva z malim nazaj gledam, kako parkira tale me?ka. In sem zmeraj bli?je, da sem vidla, da je vrata odprla in zabila v moje. Pa sem bla ?e bli?je in re?em, gospa butlna ste in nevem kako bom otroka dala notr, kako parkirate? Pa ona men nazaj ja kaj pa je sej nisem na ?rti. Pa jz njej a greva pogledat kolk mate ?e placa? In itak je ni ganilo. Jz pa tla?im otroka notr.... Pa me gleda in hodi stran. Pa itak ?e nisem bla tiho in jz njej kaj je fajn gledat kako jz tla?im otroka, ker eni ne znajo parkirat. No potem je ?la naprej in kolegici razlagat. Pa ?e vedno nisem bla tiho. Jz njej kar glejte in sm slikala registrsko. Naj se mal ustra?i:) Na kljuki je res ena majhna bela pikica (kot na nohtu) ampak gre se mi za princip. Mamici z otrokom se bo? pa ja odmaknu! In na za?etku sem se ?e lepo pogovarjala potem pa ne ve?. Ah.... Pa sem velikokrat raj?i tiho. Danes mam o?itno svoj dan:)
samo parkirala si pa tudi ti super.. spredaj ima? ?e meter placa jaz bi babi gume spusto..
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
pa ?e moje vozilo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani