Skoči na vsebino
Hudi avti in fotke nasploh
Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

Matr si pokvarjen, ene tolk k jest, ker sem najprej zagledal, kako je tista prikolica zadaj ugriznila unega spredaj v rit. Pol pa še dvignjena šipa kot obrvi, ko je prednji zarad tega fejst presenečen. ?zmeden?

Nope. Jaz sem samo psa na spodnji sliki omenil :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano
pred 1 uro je Slivka napisal:

No, pa niso same igračke na cesti. Danes se je zgodilo, da sta se našla dva praktična in uporabna avta en ob drugem...

IMG_20221231_123638782.jpg

6ka je navajena biti v zavetrju zaradi manjka navora? Zihr je bencinarka.... 

Mal morm...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na morju je pač najlepše!
Napisano
pred 49 minutami je Jest napisal:

Od prejnjega tedna… voznja po dokaj ozki cesti do Lubenic na otoku Cresu…

Malo pred Lubenicami je na desni ena noro lepa skrita in odmaknjena plaža ... tam zraven hiše,kjer delajo domaci sladoled (par let nazaj je še bil nek na roko napisan plakat ob tej ozki cesti )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Končno je tukaj!
Napisano
pred 3 minutami je Jest napisal:

A ni Rover Freelander… Highlander je Toyota ;) … 

Je res izgleda tale HighlandX Microcar ;) 

Freelander je že ornk stara zadeva (eden večjih flopov LR). Jp,bo kar tale microcar. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Končno je tukaj!
Napisano
Pred eno uro je Jest napisal:

A je Toyota? Ford skoraj gotovo ni... pa "Rena" tudi ne :) ... Mazda nima nic podobnega ... 

Ko sem pogledal značko na volanu  , sem pomislil na kio. Tole je zihr kakšna eksotika. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 9 urami je Boss napisal:

Hja, nekako to zgleda takole:

Se mlajša sodelavca pogovarjata:

prvi: a se spomniš tolarjev?

drugi: ja se, sam bil še v srednji šoli.

prvi: hehe, jaz pa še v osnovni.

Ostal sem tiho in sem se samo zamislil.🙄

Jaz sem dobil prvih nekaj plač v SIT... Hm...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 28 minutami je Z M A J napisal:

Mah meni postane na fertig dowgcajt, rutinsko poležavanje na plaži, prenajedanje in popivanje ter delati nič. Aktivni dopust, to je tisto tapravo. :)

Mene odbija gneča... Rad posedim na plazi in berem knjigo. Ko ni nikogar. In po 150km bajka 😂 Tako da jaz sem na plazi septembra ali maja. :)

Sicer pa; višja nadmorska višina; to je dopust zame. Saj poležavati je tudi ok,ampak ne iz dneva v dan 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 1 uro je g.Wankel napisal:

Ok, skriva se zadaj :)

IMG_3098.thumb.jpg.d740ed12550c71c7c9074779fd6459fa.jpg

Sem par dni nazaj na Grablovicevi videl (tole?) rdečo mx5ko, neka gospa jo je vozila. Sam Mislim da ni bila tista Miata iz slo roadster foruma , ko smo še skupaj hodili naokoli.

Popravljeno od Nejc1986
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je g.Wankel napisal:

Ja za fotkanje je bolj prijaznejša kot rumena :)

Rumeno še imaš?

Off Topic; luštno je bilo na izletih z vami. Vsakič ko grem na Pance , vidim tam nekega Lotusa (morda se celo poznate) in se spomnim na par let nazaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Tu morajo dejansko vsi sodelovati in ?e v ?tartu lepo parkirati, da nima nih?e problemov pri odpiranju vrat. ?e tale ?rn (opel?) je parkiran na ?rti in tudi ?e bi Mazda ?la lepo v box, nekdo tukaj nebi mogel priti v/iz avta.

Ampak ljudje ne razumejo, da je za VSE la?je , ?e se parkirajo izmeni?no (en rikverc in nato en kontra); tako so sovoznikova vrata na sovoznikovih vratih od soseda , hkrati pa imata oba voznika tistih 20cm ve? prostora (kar zna sploh pri 3vratnikih priti prav).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz sploh ne vem koliko stopinj ima ponavadi morje,ampak glede na to ,da sem izrazito kopensko bitje, ponavadi mine tudi par dni preden grem sploh v morje...

Ampak se prav razmi?ljal zjutraj , da bi ?el ?e vrzt v morje in sem gruntal a se ?e kdo kopa ali ne..

Sicer pa, pretoplo vreme je tole... Danes naredil ?isto solidno mtb vo?njo... V kratkih rokavih in kratkih hla?ah.... Pri spustu zgolj rokavicnike gor... V zadnjih dneh oktobra...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Nekaterih ljudi in njihovih dejanj preprosto ne razumem.

Smo se ?e ve?krat lepo zmenili,da bomo parkirali na zelenici (ja,je prepovedano) in upali,da ne dobimo kazni (?e pa jo,jo pa pa? pla?amo) na tak na?in,da ne bomo nikogar neposredno ogro?ali ali ovirali. Na tak nacin nas tudi redarji pustijo na miru...

Dokler se tale Peugeot ne odlo?i zajebavati... Vsaki? ista pesem. Na sredi ceste (po par dni), nekomu dopizdi (najve?krat smetarjem,ki ne morejo mimo), redarji pridejo in (seveda) vsem potalajo kazni (ki so,da ne bo nesporazuma, upravi?ene). Ali pa ti pa? odpelje pajek avto,ker si sosedskim psom zasedel zelenico (Peugeot pa veselo odide ta ?as).

Smo narisali boxe pred kratkim; vsi lepo med ?rtami... On cez 2 boxa... Namenoma...

post-9068-0-59781400-1572159401_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.