Matr si pokvarjen, ene tolk k jest, ker sem najprej zagledal, kako je tista prikolica zadaj ugriznila unega spredaj v rit. Pol pa še dvignjena šipa kot obrvi, ko je prednji zarad tega fejst presenečen.
Od prejnjega tedna… voznja po dokaj ozki cesti do Lubenic na otoku Cresu…
Malo pred Lubenicami je na desni ena noro lepa skrita in odmaknjena plaža ... tam zraven hiše,kjer delajo domaci sladoled (par let nazaj je še bil nek na roko napisan plakat ob tej ozki cesti )
Sem par dni nazaj na Grablovicevi videl (tole?) rdečo mx5ko, neka gospa jo je vozila. Sam Mislim da ni bila tista Miata iz slo roadster foruma , ko smo še skupaj hodili naokoli.
Tu morajo dejansko vsi sodelovati in ?e v ?tartu lepo parkirati, da nima nih?e problemov pri odpiranju vrat. ?e tale ?rn (opel?) je parkiran na ?rti in tudi ?e bi Mazda ?la lepo v box, nekdo tukaj nebi mogel priti v/iz avta.
Ampak ljudje ne razumejo, da je za VSE la?je , ?e se parkirajo izmeni?no (en rikverc in nato en kontra); tako so sovoznikova vrata na sovoznikovih vratih od soseda , hkrati pa imata oba voznika tistih 20cm ve? prostora (kar zna sploh pri 3vratnikih priti prav).
Jaz sploh ne vem koliko stopinj ima ponavadi morje,ampak glede na to ,da sem izrazito kopensko bitje, ponavadi mine tudi par dni preden grem sploh v morje...
Ampak se prav razmi?ljal zjutraj , da bi ?el ?e vrzt v morje in sem gruntal a se ?e kdo kopa ali ne..
Sicer pa, pretoplo vreme je tole... Danes naredil ?isto solidno mtb vo?njo... V kratkih rokavih in kratkih hla?ah.... Pri spustu zgolj rokavicnike gor... V zadnjih dneh oktobra...
Nekaterih ljudi in njihovih dejanj preprosto ne razumem.
Smo se ?e ve?krat lepo zmenili,da bomo parkirali na zelenici (ja,je prepovedano) in upali,da ne dobimo kazni (?e pa jo,jo pa pa? pla?amo) na tak na?in,da ne bomo nikogar neposredno ogro?ali ali ovirali. Na tak nacin nas tudi redarji pustijo na miru...
Dokler se tale Peugeot ne odlo?i zajebavati... Vsaki? ista pesem. Na sredi ceste (po par dni), nekomu dopizdi (najve?krat smetarjem,ki ne morejo mimo), redarji pridejo in (seveda) vsem potalajo kazni (ki so,da ne bo nesporazuma, upravi?ene). Ali pa ti pa? odpelje pajek avto,ker si sosedskim psom zasedel zelenico (Peugeot pa veselo odide ta ?as).
Smo narisali boxe pred kratkim; vsi lepo med ?rtami... On cez 2 boxa... Namenoma...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Xsara na poti na poplavljena območja. Saj ne da je ponavadi prtljažnik kaj bolj pospravljen.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani