Trajekt se mi zdi da je bil tam okol 2400 Forintov...se mi zdi...to naj bi blo okol 8-9?...skratka...poceni (za dve osebi).
Ma kak mobitel lepo te prosim...haha...na dopustu ga ni...pa naj kli?e sam Pape?, pa mu ne dvignem, kjerkoli, tud ?e ni lih na Mad?arskem !!! Mam rad svoj mir! :mi pijemoo:
Pa? dolo?enih smajlov ni...
A swifteke pa delajo gori?...To pa nisem vedel...kakorkoli ?e...je kr tko mal na lu?tn vle?e.
?oping?...ma sej ne grem v ?oping...pupe pa tud ni blo zravn...IT'S A MANS WORLD!!!
Ma...vedu sem, da so Mad?arke tud lepe(se je govoril naokoli)...ma ko sem jih vidu...haha...?e dolg nisem vleku jezika po tleh, (za Slovenkami pa sploh ne, ?eprov so lepa dekleta)...maaaa...gor mi je ?e brada padla!
Tko lepo svetlo rjavkaste, nabite, proporcionalno razdeljene, lepi obraz, da o ritkah ne izgubljam besed!
OOOO...Siofok je zakon!!! In tam sem se ga tud nalezu...na orto...PALINKA in vino!!!
4 dnevna vinjeta je pa 8?(?)...se mi zdi...ve? da nisem gledal...kupil sem jo pa na Petrolu v Dolgi vasi.
Pol pa VIA!!!
Skratka...vino imajo, pa ?e zlo dobro povrhu, turisti?ni centri so urejeni in ?isti, tud kak ko? za smeti vidi?, kar je pa drugih krajev, pa je bl blato na dvori??u in zanemarjeno. Pa kaj ?mo!
Folk prijazen, nosijo te po rokah, ne gledajo postrani kot tam...vsi vemo kje...skratka...u?itek!
Najbl se mi dopadejo ceste...ravno, ravno, ravno par kilometrov, en ovink bl ?vohn, pa spet ravno, ravno, naslednjih par kilometrov...ful spro??ujo?a vo?nja, ?e mene vpra?ate.
Znaki za radarje v vsaki vasici, pa tud na cestah izven. Policije NI(!!!), razen ?e res naredi? oz. dela? sranje po cesti!
Sezona ?e sicer ni zalaufala na vi?ku, je blo pa kr folka in fe?t!
Poleti gremo spet.
Pa, kaj sem omenil, da so sme?ne cene, glede na to, da je vi?je turisti?ni kraj?
Tri dni s potnimi stro?ki, preno?i??em, hrano in pija?o, vsemi dodatki, fe?tanjem, trajektom na polotok Tihany (se spla?a pogledat) itd...lih komaj da sem zaru?il 200?.
Zgolj podatek...povpre?na mese?na pla?a na Mad?arskem je 300-400?.
Prevladujejo Suzuki Swift-i, ta novi, skoraj vsi neki predelani, spu??eni...Mazd je pa zlo mal...kve?jemu tujci!
...bej? na Logatec dol, po mo?nosti ?e na Vrhniko, ker ?e je na Uncu gu?va, je gu?va skori cel cajt do Logatca....Mrbit pa ne...pol se pa dr?i smeri Postojna...mal ovinkov, pa mal slab?a cesta, pa ful divjajo...z mano vred ...pa pol v Postojni spet na Avto?trado...in FJUUUU!!!
Koko je pa s mejami, pa nimam pojma, ker ponavad prestopim ?e takoj na Obre?ju tlele pr nas...
@Jures...
...hvala za Info...?e printam kaj in kako....vino, vino, vino....haha...sem bral ?e po netu, ?e sre?a, da pi?im gor brez ?enske(ker hudi? pa jo je vleku v Provanso)...hahaha...po dolgmu cajtu bom spet trd ko mina! :mi pijemoo:
Bla sva (z mojo drago) v terminu od 4tega do 11tega avgusta.
Itak v najve?ji vro?ini...hehe...martin?ek pa?. Dnevna okol 40+!
Bla sva pa na Djerbi, kot tudi preostalih nekaj Slovencev (ogromno!) v tem terminu, dva Airbusa iz Brnika en za drugmu.
Bivala sva v hotelu Diar Yassine...kr ok no, sam je treba met velik drobi?a (pet evr?kov, pa so presre?ni, ker majo zlo nizke pla?e), da podkupi? sobarce, da zamenjujejo posteljnino in brisa?ke.
Drga? pa...kuhna odli?na, Evropska, samopostre?na, kolk si hotu...ne morm verjet, ampak sem se celo malo poredil...no, sva se...hehe
Pogled iz terasice:
Na pojstlo (po napitnini):
Pa niso mi ba? projektanti za WC-je po Evro-normativih:
Poky...slikca je nastala iz gusarske ladje (kao!), ko smo odrinili iz Otoka Flamingov v Tuniziji.
Trave pa ni na gladini. Res pa je da raste...na tej strani oto?ka, kjer je kao pristani??e (en pomol?ek).
Na drugi strani oto?ka, je pa samo bel razgret pesek in razgreta ?enska telesca v bikinkah ...pa seveda itak tudi tiste, ki so v celoti zavite...pa? muslimani, njihove ?enske in to.
Se kopajo kr oble?ene in zavite...sva?ta!
No, morje je pa tko fajn ?isto, da Portoro? res ni za primerjat...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?al bi tud mene veselil, ?eb mel prilo?nost kaj tacga dobit v le?o...ma...verjetn je neb samo slikal...pa kaj ?mo
Ni blo cajta za bedarije zganat...sam tri dni, od tega dva potovalna...se ni iz?lo...preve? za videt, samo sla?il si lahk ?enske s pogledom :ne vem:
Pa tud...fotki? je bil zraven samo takrat, ko sva s kolegom bla prisebna...kar je sicer te?ko tam gori.
?ez no? sva ga pustila v hotelu, ker je kolega isti kot js...mimgrede se kaj "zasadi", ?e posebi, ?e se pije Palinka!
Vem pa za naslednji?...minimum pet dni, pa ve? kot 500? ne bom rabil met, pa fotki? na ketno, da ga ne izgubim...al pa on mene
Mister polizman...go get a DONUT!!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani