Ce bi dal isti ET (55) in sirino 7.5, to pomeni, da bo feltna ven gledala na vsako stran po 1.27cm (se pravi .5 incha). Kolotek ostane isti.
Ce bi pa dal ET 50 (kot ga majo original jeklena platisca) in sirino 7 potem bo feltna ven gledala za 0.5cm na vsaki strani s tem, da bo tudi kolotek za toliko sirsi.
Za 16" pri Mazdi 6 je 7.5 sirina in ET45 na gumi 205/55 16 in cim lazjo feltno najboljsa izbira za izboljsavo lege.
Mojo mazduro sem spravil na hrib?ek tako da je eno zadnje kolo sedlo pod blatnik in drugo viselo skoraj v zraku.Feltne 7"x16" ET 45 in je komaj za mezinec prostora med blatnikom in gumo(zadnjo),spredaj pa sem ?e natrgal za??itno plastiko nad kolesom(mogo?e,ker je zni?ana?).
Ne zaenkrat ne.Sem imel zadaj nalo?ene vse 4 letne gume na alu,pa je bilo ?e malo prostora.?e bi vzel ET 40 kot sem nameraval,pa vpra?anje,?e bi bilo dobro.?e ko so mi montirali te,sem bil malo v skrbeh,sedaj pa je :bravo
Aha,pa ti ni? ne drsajo ob zadnji blatnik?
Ne zaenkrat ne.Sem imel zadaj nalo?ene vse 4 letne gume na alu,pa je bilo ?e malo prostora.?e bi vzel ET 40 kot sem nameraval,pa vpra?anje,?e bi bilo dobro.?e ko so mi montirali te,sem bil malo v skrbeh,sedaj pa je
Na ta drugi slikci izgleda,kot da ti mazdica lebdi. To je verjetno zaradi zimakov(beri balonov).
Ja je tudi vo?nja malo bolj mehka ,ampak gume so istih dimenzij kot letne (205/55/16) in pridejo bolj ven ker je ET 45(original alu mislim da je ET 55 :ne vem: )
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Mojo mazduro sem spravil na hrib?ek tako da je eno zadnje kolo sedlo pod blatnik in drugo viselo skoraj v zraku.Feltne 7"x16" ET 45 in je komaj za mezinec prostora med blatnikom in gumo(zadnjo),spredaj pa sem ?e natrgal za??itno plastiko nad kolesom(mogo?e,ker je zni?ana?).
Si siguren da gre ?irina 7,5" brez problema gor?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani