Skoči na vsebino
IN-VA-LI-DI
Napisano

...ja , to ni prav in to me naredi revo, ampak, jbg, nekje se je treba znat ustavit...

Mah zato nisi reva. Mislim da s trezno glavo in preudarnostjo , ter s sekundo razmisleka preden odreagira? na "provokacijo" izpade? ve?ji frajer kot katerikoli kolerik.

Podpiram civilno koraj?o v mejah normale. ?e pa se trije 90 kilski spu??ajo v prepire z ostalimi pa se raje umaknem. Imam doma dva mala otroka, ki poteebujeta zdravega o?eta.

Me je enkrat na sprehodu na makadamu en pijan kreten zaj... ker se mu pe? kao nisem umakno na travo. V ble??e?em c-max-u je ob njem sedela prestra?ena ?ena, na zadnjem sede?u pa povr?no pripeta ca. 7 let stara pun?ka. Njegovi gospe sem za?elel, da nekako sre?no pridejo do doma, nato pa sem odkorakal ?ez travnik. Res se mi ni zdelo primerno v nedeljo popoldne pred o?mi otroka obra?unavati s kretenom.

Recimo da tudi ta pijani kreten spada med mentalne invalide

ZOOM ZOOM - ?ivljenje je prekratko za dolgo?asne avtomobile :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

IN-VA-LI-DI
Napisano

Sem ?al tudi sam ?e dostikrat na ?tajerskem enake stvari do?ivljal, pa v Avstriji tud, tak da jodlari niso ni? bolj?i.

Sem pa se, po dveh neugodnih izku?njah nau?il, da raje dr?im jezik za zobmi, dokler jih ?e imam. Pred par mesci sem si v qlandiji v Mariboru jezik stegno, ko je en parkiral na mestu za invalide, pa me je ded, brez heca, po u?esu vdaro da se mi je zmotlo, vsedo v Caddija in se odpeljal.

?al si nisem zapomnil registerske, od takrat dalje pa si raje mislim svoje.

Ko pa je ?ena pred mesecem dni kretenu, ki ji je vzel prednost zatrobila in zablendala pa ji je tip hotel na naslednjih semaforjih steklo na vretih razbit.

Road rage se na ?tajerskem zadnje ?aste dostikrat dogaja.

ZOOM ZOOM - ?ivljenje je prekratko za dolgo?asne avtomobile :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.