ignacij 2.243 Napisano 17. november Post a recent shot of your car Napisano 17. november Slučajno sem parkiral petardo med CX60 in M3. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 6. oktober Post a recent shot of your car Napisano 6. oktober (urejeno) Čista paterda, za dva dni... Popravljeno 6. oktober od ignacij Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 3. september Post a recent shot of your car Napisano 3. september Nočna petarda. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 26. junij Post a recent shot of your car Napisano 26. junij Sem šel za cel dan na izlet pa pridem nazaj, avto napol opran. Mi ga je teslo od lastnika dobronamerno malo z vodo opral🤦♂️, da popizdiš. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 26. junij Post a recent shot of your car Napisano 26. junij To je blato padalo ne pa saharski pesek. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 23. junij Post a recent shot of your car Napisano 23. junij Ja sam jaz vozim poln family weagon, mejčken razlike v teži pa je ane. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 22. junij Post a recent shot of your car Napisano 22. junij Sem dal na 0 ko sem startal. Trenutno sem na 7,4l cca. 620km, avtocesta, reginalke, lokalne... Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 21. junij Post a recent shot of your car Napisano 21. junij Petarda, Mlinčići kod Jajca Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 17. maj Post a recent shot of your car Napisano 17. maj (urejeno) Bwm parkiranje Popravljeno 17. maj od ignacij Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 6. maj Post a recent shot of your car Napisano 6. maj Petardo sem peljal na pijačo na Shell Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 3. maj Post a recent shot of your car Napisano 3. maj pred 18 minutami je mazdaman napisal: Jaz pa vse MB No s tem se ni za hvalit. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 1. maj Post a recent shot of your car Napisano 1. maj pred 37 minutami je Boss napisal: A tole tablico si dal po naročilu delat, ker je totalno huda. Ok tist KP bi blo za zamenjat 😂 ampak ostalo Sam res ne paše KP na Mazdo, prov kvari celo podobo. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 26. april Post a recent shot of your car Napisano 26. april (urejeno) Petarda v oblacnem vremenu. Popravljeno 26. april od ignacij Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 12. april Post a recent shot of your car Napisano 12. april Oprana petarda. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 27. marec Post a recent shot of your car Napisano 27. marec Pomoje enako, ne opazim razlike. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 27. marec Post a recent shot of your car Napisano 27. marec pred 9 minutami je mazdaman napisal: A si s folijo naredil chromdelete? Ne, to je v originalu na letniku 2023 Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 26. marec Post a recent shot of your car Napisano 26. marec Oprana petarda Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 3. februar Post a recent shot of your car Napisano 3. februar Ja a ne vidiš, da je pozabil očala na armaturki, pa ni videl kakšne fotke dela. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 21. december, 2023 Post a recent shot of your car Napisano 21. december, 2023 Petarda opravlja božične nakupe. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 13. december, 2023 Lepe Mazde Napisano 13. december, 2023 No temu je pa ratalo šminko gor vržt. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 26. november, 2023 Post a recent shot of your car Napisano 26. november, 2023 Oprana petarda Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 19. september, 2023 Post a recent shot of your car Napisano 19. september, 2023 Ja 6tka ma hudo linijo. Na trgu 13 let pa še vedno lepotica, neverjetno oblikovanje. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 19. september, 2023 Post a recent shot of your car Napisano 19. september, 2023 Petarda ob sončnem zahodu Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 21. avgust, 2023 Post a recent shot of your car Napisano 21. avgust, 2023 Profilc Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij 2.243 Napisano 13. avgust, 2023 Post a recent shot of your car Napisano 13. avgust, 2023 Petarda na morju. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Slučajno sem parkiral petardo med CX60 in M3.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani