Skoči na vsebino
Video
Napisano

Vse ok, ampak na koncu ri? s to barvno kombinacijo. Kolk je te?kjo dat eno enotno a hudo show room barvo - navy blue itd

qrac vse ok.... stabilnost ?asije nebo nikol ve? kot je bla! Estetika je tukile ?e najmanj pomembna ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hudi avti in fotke nasploh
Napisano

Dobro sam par cm medosne je kar velika razlika.

Pa smo spet tam. Se sestavi hiter avto, ki ga bo ?koda pritisniti. Ironija a?

Na ravni liniji me bo videt, brez skrbi ;) pa mogoce kdaj na kaki "pravi" pisti :)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Saj na?eloma ni slaba ideja ampak a tu je pa res skoraj bolje kupiti 323F V6, manj dela. Je pa res, da je C dosti la?ja, mogo?e ima celo kraj?o medosno? 

Druga?e pa tako pomisli. Trenutno je Time attack vedno redkeje ravno zato ker ni ful obiska, ljudje so se nadirkali, ?koda jim je avtov... Predstavljaj si naprimer 5 istih twingov za ene 300?, sle?enih, mogo?e dobre gume potem ima? pa direktne dirke proti kolegom. Nekaj podobnega Seicento Cup seriji ampak za nas amaterje. Ravno Civic mi je odprl o?i, da se da za malo denarja ravno toliko zabavati kot s kakim novej?im avtom.

To je res, bi bla pa na nek na?in edinstvena :D in ja, ma kraj?o medosno. Med 323F in prvo generacijo Mazde 6 je tut zlo mal razlike (Mazda 6 - 2,675 mm; 323F BA - 2605 mm, 323c ma pa 2,450 mm) :)

to da je folku ?koda avtov za na RL ?ist razumem, bom zdej tut js na istem ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Morebiten izziv za drugo leto, omejiti budget na ene 500? za nakup enega "skreta" in iz njega potegniti maksimalno zabavo:

10675779_876216492389402_354765358750454

323c 2.5 V6 :P

mal se hecam, ampak po en strani mi je res ?al da nism speljal tega projekta :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.