Skoči na vsebino
Lepe Mazde
Napisano

no sej zdej po?as sem na?el tud druge detajle na sliki - sem si pomagal s prekrivanjem s kartonom (list papirja je bil premalo saj se je skoz videlo). :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Video
Napisano

Zadeva je vredna ogleda - sam sem si jo ?e 3x vendar tokrat pa ?al nimam ?asa. ?e ima kdo ?eljo si tole ogledat naj sporo?i, da vidmo al se bo najdla kak?na karta vi?ka.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hudi avti in fotke nasploh
Napisano

to?no to je ?ar tega filma :bravo: A se je pri Initial D ?lo za Corollo?

bogokletna beseda.... :hudicek:

pravo ime je Trueno ali AE86 (ravno je pri?el ven remake s tem imenom) ali Hachi-Roku (86) kot je bil bolj znan med drifterji.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano

L'Oreal. Ker se cenim. :hohoho:

Objavljena slika

Iz ljubega dolg?asa in preventive sem podrl prednji konec avta, preveril ?e je vse kot mora biti, opral, spihal hladilnik. Pa ?e haubo sem opral na notranji strani, je kar ?koda dati nazaj uno za??ito ko se tako lepo sveti. Tekom tedna pa ?e sesalni kolektor in loputo spucat. Potem bom pa videl kaj bom ?e ustvarjal, ?e dolgo naprimer nisem podiral ?eljusti. :aaaaa:

blagor teb k ma? tolk cajta :lol:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano

glede na to, da je zadi Dipo predvidevam, da je u avtu konkretna te?a :P

Dipo je ?ist slu?ajno zadi - nimajo oni tolk te?kih in isto?asno majhnih zadev, da bi ?le v avto.

?e iz strani

post-133-1339666875_thumb.jpg

tole dela 400kg plo??ic :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.