Skoči na vsebino
Na morju je pač najlepše!
Napisano

Sem ?e mislil, da si bil spet v morju.Sej bi se ?e dalo it noter,ne? :hudicek:

Za moj emso pac ne vec 15-16.....sosed pa lovi s harpuno lignje, baje jih je sedaj miljavzent.

Same vreme pa, in bo se :rispekt:

Drug teden gruntam kako z motorjem na se en gir.

post-2637-1386516822_thumb.jpg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mini poletje, 13C, mazdico sem zwapal, zdaj me pa pelje po cevape, ker se v kaminu ze dela zerjavica, sosed je pa domaco malvazijo prinesel :pepsi:

post-2637-1386416021_thumb.jpg

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zima
Napisano

Pa dajmo za vsak letni cas met temo. Tale je za miatarje :P

post-2637-1385837310_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jadranska magistrala A-Z
Napisano

Danes ob 18:00, me prav zanimajo mnenja 'strokovnjakov'

post-2637-1385216720_thumb.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano

mx5 je bla po izletu na lago di como, in pol na poti v milan se ustavila mal cekirat najboljso stezo, monzo:

Objavljena slika

Pri meni doma si bil :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotografiranje
Napisano

Saj pi?e z (belim fontom), da je bila vaja. :P Eden je na hodniku "dol padel" ?tirje prostovljci smo pa "obti?ali" na strehi. Sicer je tole ?e malo pozna fotka, je bilo pol vi?je. Eno soelavko so predhodno ?e "nategnili", da nas bojo re?evali s helikopterjem. :hudicek:

Kje se vpi?e? v re?evalce?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotografiranje
Napisano

kaj ste pa delal gor?

spet so se ga na?gal.........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Lepo.Ampak je**? morje in poletje.Jaz ?e brusim smu?ke.Raje imam zimo kot poletje.

smu?a? loh tud na vodi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hribolazci
Napisano

Seveda, saj sem si ga sam sestavil. Totalno sem navdu?en nad SIGAS, zato ga tudi na celi ?rti priporo?am ostalim. No pa ni zdej to bistveno, ?e je kdo opravil kak?en hribovski pohod naj nalepi kak?ne slikce, magari s ?marke. :D

Bucman, manjka ti kot pri nas.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hribolazci
Napisano

Danes sem se povzpel do Lojzove ko?e na Kokrskem sedlu - 1793m. ?e bi bilo vreme kaj manj megleno, bi ?el verjetno ?e na Grinto - prvaka KS alp z 2558 mnm. Tako pa je ostalo le pri ko?i. Je pa zanimivo, da sem gor hodil manj (1h40) kakor dol (?voh 2h), saj je bil spust proti Kamni?ki Bistrici precej nevaren zaradi mokrih skal in tudi korenin, hkrati pa je po tleh ?e ogromno listja, ki zna tudi drset ko sto mater. <_<

Naredil sem samo 2 fotki, ker vidljivost ni bila na nikakr?nem nivoju. :cheers:

P.S. Ko?a je za1x ?e Cojzova (?iga Zois), ?e pa kdaj pride na oblast na? ljubitelj Cvi?ka, pa bo morda Lojzova. :vino::harhar:

Ha ha ha, si videl svoj podpis

CENEJE pri nas ne boste uspeli vgraditi LPG naprave;

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

September :notworth: . Splacalo se je pa ceprav za eno noc. Voda idealna 22

post-2637-1379924487_thumb.jpg

post-2637-1379924510_thumb.jpg

post-2637-1379924537_thumb.jpg

post-2637-1379924556_thumb.jpg

post-2637-1379924577_thumb.jpg

post-2637-1379924600_thumb.jpg

post-2637-1379924623_thumb.jpg

post-2637-1379924650_thumb.jpg

post-2637-1379924676_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Oooo moja boga Mazdi :-)

Kaj a si mi gume vzel? :-)

Kje si ti vidu samo par pikic? :huh:

T001 glih gledam.... :ninja:

na odbija?u je par pikc (aja zadaj, spredaj je pokrito), zadaj je res lepa

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

AC Tomc

Skoda za letvico, pa hvala za nove gume :). Tvoja je neverjetno lepa spodaj, par pikic rje- italjanska?

post-2637-1378459279_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jadranska magistrala A-Z
Napisano

Hud trip spet z na?o

Druga?e pa priporo?am vsem ?e bolj?o varianto za naprimer vrnitev domov, z Vajperjem sva na?la en del po velebitu med Klenovico in Senjem, v?eraj pa sva z na?o na?la kar celotno mo?nost do doma, ker pri pizdek citiju (Novi vInodolski) ?e vedno delajo cesto

http://goo.gl/maps/CjMOn

Cesta je :rispekt::rispekt::rispekt: , ?iroka, niti ene hi?e, odli?en asfalt, divji ?rni konji....panorama da dol pade?.

post-2637-1378101226_thumb.jpg

post-2637-1378101348_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moto trip Alpe
Napisano

2. dan

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moto trip Alpe
Napisano

Dan 2 se koncno nalaga...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Moto trip Alpe
Napisano

Evo brez tresenja. Ce uporabis apple konverter je na jutubu potem ok....globalizacija...

Dan 2 do 6 se dela...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Grossglockner
Napisano

Cool. nobenga na edelweisspitze????

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.