Saj pi?e z (belim fontom), da je bila vaja. Eden je na hodniku "dol padel" ?tirje prostovljci smo pa "obti?ali" na strehi. Sicer je tole ?e malo pozna fotka, je bilo pol vi?je. Eno soelavko so predhodno ?e "nategnili", da nas bojo re?evali s helikopterjem.
Kje se vpi?e? v re?evalce?
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Seveda, saj sem si ga sam sestavil. Totalno sem navdu?en nad SIGAS, zato ga tudi na celi ?rti priporo?am ostalim. No pa ni zdej to bistveno, ?e je kdo opravil kak?en hribovski pohod naj nalepi kak?ne slikce, magari s ?marke.
Bucman, manjka ti kot pri nas.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Danes sem se povzpel do Lojzove ko?e na Kokrskem sedlu - 1793m. ?e bi bilo vreme kaj manj megleno, bi ?el verjetno ?e na Grinto - prvaka KS alp z 2558 mnm. Tako pa je ostalo le pri ko?i. Je pa zanimivo, da sem gor hodil manj (1h40) kakor dol (?voh 2h), saj je bil spust proti Kamni?ki Bistrici precej nevaren zaradi mokrih skal in tudi korenin, hkrati pa je po tleh ?e ogromno listja, ki zna tudi drset ko sto mater.
Naredil sem samo 2 fotki, ker vidljivost ni bila na nikakr?nem nivoju.
P.S. Ko?a je za1x ?e Cojzova (?iga Zois), ?e pa kdaj pride na oblast na? ljubitelj Cvi?ka, pa bo morda Lojzova.
Ha ha ha, si videl svoj podpis
CENEJE pri nas ne boste uspeli vgraditi LPG naprave;
Druga?e pa priporo?am vsem ?e bolj?o varianto za naprimer vrnitev domov, z Vajperjem sva na?la en del po velebitu med Klenovico in Senjem, v?eraj pa sva z na?o na?la kar celotno mo?nost do doma, ker pri pizdek citiju (Novi vInodolski) ?e vedno delajo cesto
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Same vreme pa, in bo se
Drug teden gruntam kako z motorjem na se en gir.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani