Skoči na vsebino

Sigurno se pa ne more? zmotit,ko vozi opelca pono?i za tabo- skoraj vse lu?i svetijo previsoko.

Je pa nova mazda 6 skoraj vsem,ki jih poznam v?e? za razliko od insignie,ki ni nobenemu. :whatever:

Z obema izjavama se strinjam... to z lu?mi je katastrofa, oblikovno je pa tako, da Opelica na slikah zgleda bistveno bolje kot v resnici z Mazdo 6 pa je ravno obratno. Na slikah je bolj tako tako povpre?no v ?ivo pa se marsikatera glava ?e danes obrne za tabo - pred dvema letoma, ko je bla ?e ?isto nova pa je folk redno zjal avto. :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Riž
Napisano

Kok lohk folk sploh pomisli dat kej tajga gor, kaj ?ele dejansko pol to izvedit :vskalo::vskalo::vskalo:

post-1139-1285715562_thumb.jpg

tud ror ni od muh :hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Riž
Napisano

to ma tolko downforce-a da se zasidra pri 28 km/h!

?e sam zarad te?e spojlerja ma? precej downforca :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PRVI DOPUST Z MIATO
Napisano

Letos je pa Miata leto...cool...

ze nabiram ideje, ceprav Yuga je bla ze.

Ja sej ja, sam ?e mal manjka pa boste za?el skandirat "kdor nima Miate ni Slovenc" ...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvi izlet z MX-5
Napisano

Full dobro potovanje... odli?ne slikce, da me je kar premamilo, da bi tud jaz napokal drago za en tak tour de Europe. :bravo:

Mal me zanima kolk je bil celoten finan?ni zalogaj... ok goriva je za ene 500?, kaj pa ostalo (cestnine, preno?i??a, futer, ...)? Sam tolk, da vidim a bom* moral vzet kredit :blush:

* draga je namre? vidla slikce in se je ?ist zapalila :huh:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Japanese performance
Napisano

Ja zato pa skoraj ni debelega Honda?a. :P Sicer pa ja ima? prav, ?e koli?ina bencina/dizla v tanku je lahko konkretna razlika. B)

Ergo... ?e ?elim shuj?at naj si nabavim Hondo :harhar::blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Japanese performance
Napisano

Ko smo pri te?i je mogo?e treba ?e omeniti vsebino tanka, kjer lahko namesto, da bi notri imeli 50-60 litrov damo samo 15-20 (tolk, da pri pospe?eavnju ali v ovinkih ne vle?e zraka). To je takoj nekej 30kg manj, ?e pa voznik shuj?a za 10kg pa je tudi nekaj :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Riž
Napisano

Tole bi lahko cestno podjetje nabavlo za sneg kidat pa ?e precej hitrej?i bi bli kot zdele s kamioni.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.