V notranjosti pa ?estka precej zaostaja za insignio... No, ?e bo nova kot Shinari, je pa to ?e druga zgodba. Za to se bom pa res z veseljem malo zapufal, pa verjetno ?e kdo (ane Boss?).
Sigurno se pa ne more? zmotit,ko vozi opelca pono?i za tabo- skoraj vse lu?i svetijo previsoko.
Je pa nova mazda 6 skoraj vsem,ki jih poznam v?e? za razliko od insignie,ki ni nobenemu.
Z obema izjavama se strinjam... to z lu?mi je katastrofa, oblikovno je pa tako, da Opelica na slikah zgleda bistveno bolje kot v resnici z Mazdo 6 pa je ravno obratno. Na slikah je bolj tako tako povpre?no v ?ivo pa se marsikatera glava ?e danes obrne za tabo - pred dvema letoma, ko je bla ?e ?isto nova pa je folk redno zjal avto.
Bravo Labi, vsa ?ast za ta potopis. ?e dobro, da imamo tebe, da nam razkriva? lepote lastne de?ele in da so doma?i "travniki" vsaj toliko, ?e ne bolj zeleni kot tuji
Full dobro potovanje... odli?ne slikce, da me je kar premamilo, da bi tud jaz napokal drago za en tak tour de Europe.
Mal me zanima kolk je bil celoten finan?ni zalogaj... ok goriva je za ene 500?, kaj pa ostalo (cestnine, preno?i??a, futer, ...)? Sam tolk, da vidim a bom* moral vzet kredit
* draga je namre? vidla slikce in se je ?ist zapalila
Ko smo pri te?i je mogo?e treba ?e omeniti vsebino tanka, kjer lahko namesto, da bi notri imeli 50-60 litrov damo samo 15-20 (tolk, da pri pospe?eavnju ali v ovinkih ne vle?e zraka). To je takoj nekej 30kg manj, ?e pa voznik shuj?a za 10kg pa je tudi nekaj
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaaaa
Povezava za deljenje
Deli na druge strani