Vidi?, da se da.Sej ni treba it obvezno zdej, ko je gu?va.Sej tam poletje traja do konec oktobra.
Buh ne daj zdele....je pa res da novembra je to otok duhov, kamp, po?to te?ko dobi?, je pa vse ceneje tudi apartmaji, oz doma?i turizem, 4x smo bili tam nazadnje z exeom, in smo spali pri enih doma med petelini :
Ampak njihova doma?a marmelada iz arbusa, doma?a jajca
Zelo dober posnetek, to?no od mesta do na?e vasi, z vsemi zaliv?ki ki jih popam tle
Dejte mi neki razlozit pride "svaba", nemske table na avtu,pa se montira v kamp,govori nemsko,cez nekaj minut pa se povohajo z sosedi in vsi nenadoma zacnejo govort cesko,slovasko al pa poljsko nemsko ne govorijo vec niti v svoji familiji,kaj so pol ?
Evropejci
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ne vem zakaj, ampak oldtimer roadsterji so meni top Mogo?e ravno zaradi dizajna ki je bil takrat bolj ?ustven kot danes, zato mi je tudi miata v?e?, ker ga ?e vedno nekaj ima...ko pa pride do tele alfe pa samo uau
Oh yeah
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za zakljucek dneva pa se bejba dneva. Lokacija Crveni otok - Rovinj.
Lahko noc
Povezava za deljenje
Deli na druge strani