Cosworth Mazda MZR/Ford Duratec motor. ?e kdo ?e ne ve je namre? ta Mazdin motor v ?lahti s Fordovim Duratec, ki je naprimer v Fiesti ST ali Focosu ST mk1. Hmm glede na to, da sem ?e videl 200 konjske Fieste ST po netu, mogo?e ni tako nemogo?e to dose?i tudi v 3 GTA. Evo Cosworth link.
Sem vedel, da me odbija? spominja na Sciroccota. Pa celo ni ?estak. Zanimivo.
Kolikor vidim tele na Lantisu sicer niso Enekei ampak neka nam neznana znamka, po drugi strani pa sem jaz imel zelo podobne pa so bile OZ. EVO ima tanj?e krake pa proti centru so bolj na noter.
In mogo?e bodo enkrat celo naprodaj ?eprav se z sedanjim lastnikom 100NXa ne strinjam glede tega.
To je tko kot bi ti en ponujal eno missico, ki zna kuhat, prat, pa ?e zakon postavo potem bi pa rekel, da bi jo vzel, ?e bi imela vsaj ko?arico D ali ve?. V vsakem primeru se seveda to da po?timati.
Take od?tekance rabmo, ka mu dela z volanom pri 50 sec...
Tale ?enska je vozila ve? in bolj?e stroje kot jih bomo mi, ?e takoj za?nemo.
Upam, da tole zavijanje ni bilo zaradi torque steer efekta. Pa tudi nasploh se mi zdi, da je mel malo ?udno namotano ker, ?e jaz toliko namotam je ?e to oreng ovinek.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Hud 200SX in 100NX GTi v ozadju. Aja saj res, oba moja biv?a, oziroma takrat sta kar bila oba moja.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani