Skoči na vsebino
Lepe Mazde
Napisano

¸Ti prtisnt? Resno?? :D:D:D :aaaaa:

O ja tud Boss zna prtisnt (tko al druga? :blush: ) in to oreng ampak le ?e je varno kej tazga po?et - ker debil pa vseen nisem. :jezicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

spojlerji so mi v?e? dokler ni ki? al pa ri? ;) poraba...hmmm ja... pa sej se ne bi v slu?bo z njo vozu. Za kak vikend mal prtisnt naokrog pa tud ni katastrofa ?e bi mal preve? pupcalo :blush:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

V kratkem pravijo... bo pa nova zverina imela ta nov 2,5 litrski motor s turbino in cca 285KM. Avto je ?e malenkostno la?ji tako, da bi znalo biti 6.0s od 0-100km/h.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na cesti - v ?ivo primer vsega mogo?ega
Napisano

Kje vidim problem nestrpne?ev, ki v velikih ?rnih limuzinah mislijo, da se jim morajo vsi umikati, ne glede na pogoje vo?nje. Zahtevajo torej, da se umakne? v kolono kamionov, zmanj?a? hitrost in spusti? Njega mimo, ker se Njemu morajo vsi umikati, ker ima limuzino, ki ne gre izpod 200 km/h.

O tem smo ?e nekaj pisarili in jih tudi "?pricali", pa ne pomaga.

Aha, a zato si Labi ?eli ?rn avto :ne vem:

:jezicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

itak, v mislih sem pa mel recimo kruzanje po obmorskih cestah (lep razgled) kjer ni nobenga in po moznosti imas cabrio avto - ce to ne potem pa vse sipe spuscene in zaradi tega peljes pocasi, ker ni motecega vrtincenja vetra :vesel:

Ja valda to je cool... :bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

povejte mi kje je problem ce peljem 60 tam kjer je najvecja dovoljena hitrost 90?

ti gres 90, me dohitis in me prehitis...konc

res ne razumem kje je tukaj problem?

Labi je problem, ker ?e se za tabo nabira kolona si dol?an jo na prvem izogibali??u spustiti naprej - tako pi?e v ZVCP.

Mene ne motijo toliko ljudje, ki po?asi vozijo, bolj me moti, da takrat, ko imamo mo?nost, da jih prehiti? (ravna cesta) tud po gasu stopijo in to nekateri delajo konstantno. Sre?a ima moja ?estka dovolj dizelskega navora, da sem hitro mimo ampak vseeno je to jebanje tistega, ki bi rad vozil po predpisih in se mu ne da cjaziti za nekimi po?asne?i. Tako kot ima po?asen kao pravico voziti po?asi ima tudi hiter pravico voziti hitreje v okviru omejitev seveda.

In seveda se vsi ?udimo zakaj se kolone delajo... zaradi normalno hitrih voznikov sigurno ne.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?ak, da se Lojz vme?a v debato pa ti bo vse razlo?u. V glavnem poleg CPP-ja obstaja tudi bonton vo?nje, ki pravi, da vozi tako, da s svojo vo?njo ?immanj ali ni? ne ovira? ostalih udele?encev. Na AC naj bi tudi veljalo, da se po bontonu prehiteva po prehitevalnem pasu z najvi?jo dovoljeno hitrostjo 130km/h. Na to se pa pa? kamionarji po?vi?gajo in so tako kot Lojz sveto prepri?ani da ravnajo prav, vsi ostali so pa divjaki, ?e jim ni v?e?, da se nato par km vozijo za kamionom po prehitevalnem pasu s hitrostjo 90km/h.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izredni prevoz
Napisano

Cisterna je ?la 70, izredni 80 - v mejah normale, ker sta bila oba pijana je vse ok.

Razumete? Divjak je le Boss, ki na levem pasu uporablja mobitel v roki (trezen)

:bravo:

hehe LOL

sam nisem jaz slikal ... Mrau?k M?k je, torej je v bistvu on divjak ;) hehe

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izredni prevoz
Napisano

How slow can you go... bi blo za podnapis pri sliki. No vsaj klele so varni vozniki, ki vozijo ?isto po?asi. ?e pa kolone delajo pa druge nervirajo pa itak ni njihov problem ampak problem vseh teh, ki jim ni logi?no, da se po prehitevalnem pasu na AC morajo 80km/h vozit.

No ja... vsaj enmu ?lanu na tem forumu je ta poteze v?e?. :jezicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nove feltne
Napisano

205/60/R16 - se da za relativno normalno ceno dobit

una dimenzija je pa res samo dostavni?ka dimenzija in ne sodi na osebni avto saj je ve?ino predimenzionirana zaradi ve?jih obremenitev dostavnikov. Tako, da pozabi na to dimenzijo, ker Mazda 6 pa? ni dostavnik.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slike z dopusta
Napisano

OMG, zubatc! :bravo: Sam tale je pa mrcina. Ima ene 5, 6 kg?

A to jo je un stric potaplja? na pu?ko usekal? :)

Ker stric? A un k ma belo kvadratno glavo :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.