V bistvu je verjetno pa? zaviral avtu primerno. Te?ji, slab?e zavore in gume. ?ez ovinke sem jaz pospe?eval kot nor, tistih (verjetno okoli) 145hp pa? ne zdrsne, on pa ni mogel. Saj se vidi, da se Swift dr?i ko zme?an takoj na za?etku, ko lahko zaviram ?isto na koncu in prehitim ?ez ovinek kot da ni ni?.
Fora je da ?e TDIju spusti? gas izgubi navor in poklekne....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Malo naprej od Dravograda, v Avstriji, Stausee Soboth. Zelo lepo okolje in tura, pomoje se bi jo dalo zaokro?iti in iti naprej na Nockalm ali pa ?ez Jezersko nazaj. Samo namig za Miatarje.
In medtem ko sem bil parkiran sem videl MB 300SL Roadsteer, 911 turbo iz konca 80ih, po?irjen, obnovljen v nulo, in ?e par zanimivih oldtimerjev. Je res cesta za izlete.
Obvezno smer vrsic - predel - nassfeld - grossglockner - nockhalm - tale lokacija - jezersko !
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
zaklju?ek film?ka pa je tak, da tudi Zmajevo na?elo pameten odneha ne more veljati ve?, samo ?e kol....ampak ko sem v avtu z otroci se vzdr?im komentarjev, ker na?elo like father like son ?e kako velja.....
Kompilacija 'Levi?arji' (tuki se mi ni dal editirat 1 urni posnetek samih levi?arjev....)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani