Skoči na vsebino
Road trip, Nürburgring
Napisano

V bistvu je verjetno pa? zaviral avtu primerno. Te?ji, slab?e zavore in gume. ?ez ovinke sem jaz pospe?eval kot nor, tistih (verjetno okoli) 145hp pa? ne zdrsne, on pa ni mogel. Saj se vidi, da se Swift dr?i ko zme?an takoj na za?etku, ko lahko zaviram ?isto na koncu in prehitim ?ez ovinek kot da ni ni?.

Fora je da ?e TDIju spusti? gas izgubi navor in poklekne.... :cheers:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Roadtrip Albanija/Grcija
Napisano

Ker se zeljeni trip s familijo odmika vsako leto, gruntam da bi nahecal se 2 in da udarimo moto varianto v avgustu.

S tem da bi Grcijo verjetno zamenjal s Kalabrijo...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na morju je pač najlepše!
Napisano

Je se ena huda bejba zgoraj brez s tatujem, samo ma pirata s sabo.... :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pomembno obvestilo!

Danes je ni na plazi, ne hodite v Rovinj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

jures pustmo moj istrski kormpir?k in olivno olje.. .. js pridem v rovinj raj na pivo:) bo? pokazal kje se te ''stvarce'' zadr?ujejo:)

Danes je spet za na plazo....torej?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

jures.. nehj dajat take slike na forum.. to ni zdravo :)

A to me vidis skritega koticka?

P.S. to sliko lahko ze vidis na FB pod Visit Rovinj :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano

@Jures, ?al nimam dosti mo?nosti, ker vem kak?ne fotke ustvarja kolega s Cx5, vsa ?ast. :notworth:

zapel avto pol do njega :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sem malo upal na to, zdej si me fajn opogumil, hvala! :cheers:

Imam jih pa ?e par na zalogi, morda celo bolj?ih. :party0035:

Uredil: sem jih prilepil ?e par, link kar na mojo temo;

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...mp;#entry293465

?e vedno mora? biti izglasovan :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Meni kar zanimiva in v?e?na fotka. :D

to je koledarska.....genav

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Malo naprej od Dravograda, v Avstriji, Stausee Soboth. Zelo lepo okolje in tura, pomoje se bi jo dalo zaokro?iti in iti naprej na Nockalm ali pa ?ez Jezersko nazaj. Samo namig za Miatarje.

Objavljena slika

In medtem ko sem bil parkiran sem videl MB 300SL Roadsteer, 911 turbo iz konca 80ih, po?irjen, obnovljen v nulo, in ?e par zanimivih oldtimerjev. Je res cesta za izlete. :notworth:

Obvezno smer vrsic - predel - nassfeld - grossglockner - nockhalm - tale lokacija - jezersko !

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Posneli mazdaši....
Napisano

Kompilacija 'Samo danes'

zaklju?ek film?ka pa je tak, da tudi Zmajevo na?elo pameten odneha ne more veljati ve?, samo ?e kol....ampak ko sem v avtu z otroci se vzdr?im komentarjev, ker na?elo like father like son ?e kako velja.....

Kompilacija 'Levi?arji' (tuki se mi ni dal editirat 1 urni posnetek samih levi?arjev....)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slike z dopusta
Napisano

A ma Cigi novo torbico ? :party0035:

Po zenskih standrdih je to ze ful staro

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

slike z dopusta
Napisano

Praga v nekaj slikah....1? = 0,5L 12% lagerja... :cheers:

post-2637-1368379736_thumb.jpg

post-2637-1368379751_thumb.jpg

post-2637-1368380446_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hudi avti in fotke nasploh
Napisano

Dana?nja promocija Oldtimer kluba Rovinj pred sobotnim vse - Istrskim sre?anjem oldtimerjev v Puli, ?e koga zanima

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

sosedov MG 1971, 1 cilinder, 500ccm....:) En redkih vojnih, ki nima gasa na levi....ima pa 2 toka za oro?je :ninja:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.