poky 1 Napisano 16. marec, 2006 Mazda MX-3 Napisano 16. marec, 2006 ker sicer hodim v elektro ?olo... Mislim.... pol pa itaq more? to sam naret za doma?o nalogo! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 16. marec, 2006 Mazda 3 tuning Napisano 16. marec, 2006 da? pa original odbija?e gor, sej ni problema Torej sn na istem kot zaj! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 15. marec, 2006 Mazda 3 tuning Napisano 15. marec, 2006 Ve? kaj,?e ?e mam avto,morem met takega,da se lahko tudi pozimi vozim! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 15. marec, 2006 Mazda 3 tuning Napisano 15. marec, 2006 Mah,preve? vsega gor.... S tem avtom bi lahko samo plu?o pozimi! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 15. marec, 2006 Mazda MX-3 Napisano 15. marec, 2006 jaz sem vedno za do it yourself vse se da nau?it No super!! Samo,?e se ti gdaj avto v?ge,ne se jezit pol.... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 14. marec, 2006 Mazda MX-3 Napisano 14. marec, 2006 ?e nisi sam dosti majstra,pelji avto k avtoelektri?aru,pa ti bo ziher zrihtal! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 7. marec, 2006 Mazda RX8 Napisano 7. marec, 2006 Lepa je lepa tale RX8!!! Sploh Lambo vrata! Sn pa najdo na tej strani ?e nekaj materjala za mojo Mazdico! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 6. marec, 2006 Mazda 323F BJ Rally :) Napisano 6. marec, 2006 Aha,zaj pa mi je jasno za gume! Samo re?i mi kaj pozna? lastnika ali si ga pa? kr tak kontaktiral preko majla ali kaj?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 6. marec, 2006 Mazda 323f gang Napisano 6. marec, 2006 Aha,kolkokratni zoom si uporabo,da je videt take velikosti?? Pa ?e se ne vidi dobro! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 6. marec, 2006 Mazda 323F BJ Rally :) Napisano 6. marec, 2006 Dobra ma?inca!! Samo se mi zdi,da ma malo premehko vzmetenje tam na asfaltu,pa vsekakor preozke gume! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 6. marec, 2006 Mazda 323f gang Napisano 6. marec, 2006 Stavim,da 90% ljudi sploh ne ve kaj je to za en avto,kak naj pol vejo keri znamki pripada?! Ker logo bi pa naj predstavljal ravno to ne?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 1. marec, 2006 Mazda 323f gang Napisano 1. marec, 2006 Kaj pa tisti, ki nimamo 323f??? To sn jaz tudi ?tudiral,samo se ne bomo mogli nikak zmenit keri avto dat na sliko,tak da..... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 1. marec, 2006 Nissan 300ZX Napisano 1. marec, 2006 ?akam ?akam... Mislim,da boma ?e nekaj cajta ?akala,ne gre to tak hitro,sn se ?e ?pilal s temi stvarmi tak da vem.... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 1. marec, 2006 Nissan 300ZX Napisano 1. marec, 2006 Ej Joe,daj poigraj se malo ?e z Mazdo 3,kot ti je ?e David reko! Me zanima kaj bo? ustvaro! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 28. februar, 2006 Nissan 300ZX Napisano 28. februar, 2006 Ja takih fenomenalnih slik pa res lahko da? gor ?imve?!! Komaj ?akam na naslednje! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 27. februar, 2006 Nissan 300ZX Napisano 27. februar, 2006 Pa je kdo opazil da so vse to nardil kar na parkingu ???? Ja,pa nobenih oljnih made?ev okrog,ali pa kakega ?travfa ob avtu,pa ni? orodja ne?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 26. februar, 2006 Mazda 323F CRO Napisano 26. februar, 2006 Cool! Spredaj mi je sploh v?e?! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 26. februar, 2006 Nissan 300ZX Napisano 26. februar, 2006 Madonca,pa ti si pravi as za te stvari!!! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 24. februar, 2006 Mazda 323f gang Napisano 24. februar, 2006 Cool!! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 22. februar, 2006 Nesre?ne Mazde Napisano 22. februar, 2006 bom pa kasko uveljavljal... Itaq! Tak je treba,zavarovalnice tak samo vle?ejo dnar od nas,ko pa je treba kaj dat pa se zavla?uje pa se i??ejo razlogi,da ne bi bilo treba... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 21. februar, 2006 Nesre?ne Mazde Napisano 21. februar, 2006 a aa.. avteka ve? ni ... A si ga ?e lifral?? Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 21. februar, 2006 Nesre?ne Mazde Napisano 21. februar, 2006 Uu,hvala bogu da je ?enkica dobro! Avtek se da popravit! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 19. februar, 2006 Take gajbe se pa po MS vozijo :) Napisano 19. februar, 2006 He he,lepo si ga s?ohal!! Mojga se ?e trenutno ne spla?a,zaradi vremena.... Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 14. februar, 2006 Take 6ke lahko vozijo ameri?ani... Napisano 14. februar, 2006 He he,se ne zameri? ne,to je bil samo JOKE!! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky 1 Napisano 14. februar, 2006 Take 6ke lahko vozijo ameri?ani... Napisano 14. februar, 2006 jaz ?e nimam "dec", pa sem se za karavan odlo?u. (nikoli ne ve? kdaj pridejo, he he. To pa bi ?e mogo vsaj malo slutit, se si(bo?) verjetno zraven.... Tak da si se vredu odlo?o za karavana! Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Ti?a vun!!
Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani