Res hudo dober dan za nami. Ta velik je z 24 biciklom sedaj ze ta prav biciklas. 20km za nami po pesku, zemlji, klancih.... se tamalga svercerja treba usposobit
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Eto en slab kola? od sobote.....ker sem prvi?, dobesedno iz ?katle testiral ReplyXD720 kamerco....In se nau?il da je treba prelimat mic s prilo?eno nalepko zaradi ?umov, ter da jo je treba prav obra?at ?eprav je 360, ampak ma senzor razdeljen na 4 dele, zato so posnetki z blatnika in strani obrnjeni ...
Kvaliteta je prav tako na 30fps in ne 60fps ker sem se bal zasedenosti kartice, ampak je tale trip dala na samo 4GB...tako da ni panike za bolj?o sliko.
ampak bistvo se vidi
Takoj prvo minuto sem gor fasal ?e muho....in mislim da se ve katere ceste so slo katere pa aut....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
but why?? enkrat eno bolj SOS zaviranje pa adijo...
but sem ?e vozil na 15C do Bude, 3x Zagreb.... .....par dni potrpet pa swifta gont, do ?ole grem, pa ni panike. Nikar ne misli da z zimaki pa loh SOS bremza?....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Res hudo dober dan za nami. Ta velik je z 24 biciklom sedaj ze ta prav biciklas. 20km za nami po pesku, zemlji, klancih.... se tamalga svercerja treba usposobit
Povezava za deljenje
Deli na druge strani