Sam JDM mi je pa sploh lepa. Pa v?e? mi je ker imata obe zadaj dva avspuha (kot se za prave stroje spodobi ), da ?e crkne samo prime? pa odpelje? kot karnolo (samokolnico).
Ja saj tak odgovor sem od tebe pri?akoval. Ni? bati, ?ez par let ti bo verjemi. Nekaj let nazaj bi ?e jaz mislil, da je tole zanimivo (ne pa nujno lepo).
@Deeyan: A to je iz Japanese performance?? Katera ?tevilka, da preverim, ?e imam isti ?lanek?
Nekaj novosti. ?lanek o Mazdi 2, in dva nova produkta za Mazda?e. ARP vijaki za Mazdin V6 ter coiloverji za MX-5.
EDIT: Mimogrede, ?e dlje ?asa se uvljavlja ?e ena kvalitetna znamka coiloverjev: BC-racing, ki imajo kar dovolj izbire, predvsem za japonske avte. Ko sem imel S13 sem razmi?ljal o nakupu saj imajo celo T?V.
Zato ker je JDM verzija, nam so pa dali okrogle lampe, da lahko pravi Honda?i zdaj iz Japonske uva?ajo JDM lu?i in se lahko pohvalijo, da imajo zdaj JDM Hondo.
Ni Mazda ampak je pa vseeno epska bitka dveh zverin. Nissan Silvia (S14a) vs Honda Integra Type R (ITR). Zanimivo mi je, da ima ITR (Honda Integra Type R) spredaj ?ir?e gume kot zadaj ter, da je la?ja za ve? kot 200kg od S14.
En tvoj ?lanek v PDF, da bo la?je brati in da se ne zgubi
no zdaj so ?e trije in upam Symon, da nisi jezen
Ne jezen, hvale?en. ?e se kdaj sre?ava sem ti dol?en pija?o. Ker tole bi naredil sam pa se mi ne da, ker ?e tako skeniram in uploadam na shrani.si. Danes pa ?e en pomemben ?lanek za vse, ki imajo MX-5. Predlagam, da ga preberejo vsi, ki imajo MX-5.
Se hecam. V glavnem je pa tako, da notri ni kaj dosti drugih modelov. MX-5, RX-7, RX-8. Zdaj zadnje ?ase celo dajo kak?n novico o kak?ni MPS ampak to je vse. Kar niti ni ?udno. Zakaj bi v revijo med 250hp MX-5 in Civice, 400hp RX-7ke, 500hp Impreze, SXe in Evote, 1000hp Supre in Skyline tla?ili naprimer 200hp Mazde 323?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Da malo podremo mite o zra?nih filtrih:
Ker avto la?e zauha zrak pa moramo poskrbeti ?e za izstop zraka. Izpu?ni sistem:
Tule je pa ?e nekaj ?lankov naprej.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani