Druga? sem pa opazil, da imate Mazda?ice same ku?ke pa mucke na slikah... torej same ne?ne ljube?e du?ice razen ene full divje ninđe, k ne rab ne ku?kov, muck niti ro?ic ampak samo katane, shurikeni, nunchake, sai...
@kaalman - sem ?e skoraj za?el razmi?ljati, da bi dal odbija? in havbo prefarbat. Nekje po mojem planu bi moralo biti po tej zimi ampak, ker je bila tako mila in brez debilnega posipavanja hitrih cest s peskom, skoraj ni novih pikic. Bom pa teh nekaj poretu?iral in po?akal do naslednje pomladi, ?e bo ve?ja kriza.
Ampak res, na slikcah zgleda kot, da bi ravnokar prilezel iz salona, ?e ene dobre litke pa bo res ?eden.
ker zgleda tko zadet k js?
ma so mi nori teli smajloti
Hehe Ally je odkrila stran s sme?koti, zdaj lahko pri?akujemo invazijo le teh
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Symon - a ti to iz isku?enj
Druga? sem pa opazil, da imate Mazda?ice same ku?ke pa mucke na slikah... torej same ne?ne ljube?e du?ice razen ene full divje ninđe, k ne rab ne ku?kov, muck niti ro?ic ampak samo katane, shurikeni, nunchake, sai...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani