Skoči na vsebino
Post a recent shot of your car
Napisano

kr nalimi svojo,kaj se caka? :D

aja ene par dni nazaj sm srecu takole mazdo

groza...ce jo ima kdo iz foruma...morm rect da tema. :)

ob vsem tem hudem (prehudem) tuningu ma neke 15 ke gor...ha ha ha ha (verjetno za zimo...) ampak res bruh...

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

neki je ziher - 2. sliko takoj v avatar !

Dont get me wrong, ampak ne vem zakaj mi ne sede stranska nalepka od kluba na tem avtu....mogo?e ker je napis tako velik.... :ne vem:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

zadnja...

glasovanje bo odlo?ilo, sicer pa ?e se ne motim je simon imel v mislih 'sliko v sliki'

Sam je pa hudi?...?e bi rad svoj avto slikal poleti na primer, ne sme? zmagat pozimi :hohoho:

Dober sistem, dela na kvaliteti ne na kvantiteti :prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na morju je pač najlepše!
Napisano

To ti dam pa prow. :jupiii:

Kaj pa irokeze ? :hudicek:

Punk is not dead....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A jebiga dolgolasci se porajtamo bolj kot skinhedi. :hudicek:

Skinheadi so vazni le malo nizje :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Se mi zdi da je zadnji? mela bolj dolge lase ?

sej zato pa bulm, k ve? vidi? kot jaz

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Day trip (nagnala me je powapat mazdo...). Pes je ?e zdresiran, re?e? avto, on rep +/- 90 stopinj :D

otroc

post-2637-1353872091_thumb.jpg post-2637-1353872100_thumb.jpg post-2637-1353872114_thumb.jpg

skor sonce

post-2637-1353872123_thumb.jpg

Rovinj z miniko...?tikli na kockah ne grejo skoz...

post-2637-1353872132_thumb.jpg post-2637-1353872144_thumb.jpg post-2637-1353872214_thumb.jpg post-2637-1353872226_thumb.jpg

in pa prednost doma?ega terena

post-2637-1353872235_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Posneli mazdaši....
Napisano

To je edina in pravilna moznost izvoza. Ce si na zunanjem te polna crta vodi ven na izvoz za kranj. Brez zmigovca v rondoju je pa samomor....tako mini bus pred mano in jaz sva ubrala pravilno pot, imas pa paciente ki so na zunanjem pasu pa sekajo polno ko nadaljujejo po rondoju

Evo rdeci avto (moja pozicija) lahko zavije na kranj ali nadaljine, na njegovem zunanjem pasu pa samo desno zaradi polne crte.

Tako da ko hoces zaviti tam kjer je beli avto moras biti tam kjer je rdeci.

Ta nas rondo ni za vsakogar, uni ki se vkljucujejo z zbilj morajo za medvode skociti direktno na notranji pas ali pa jih ujame polna...polni crti sta proti kranju in medvodam in najvec je takih ki gredo po idealni liniji - not preko polne na notranjega in spet ven cez polno na zunanjega....

post-2637-1353581429_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

tale se ne vozi po de?ju o?itno :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Posneli mazdaši....
Napisano

Qurba si mo?an na hupi, vn bi sko?u pa ga na kepo !

pred otrokom, je treba uporabiti druga?ne prijeme, hupa je opozarjanje ostalih na nevarnost....?isti CPP prijem :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Posneli mazdaši....
Napisano

Tu limajte videje, ki ste jih posneli s telefonom, nevarne, sme?ne, naklju?ne situacije na cesti, dirkali??ih, tudi na primer kolesu, smu?i??ih...itd Avtokamere, HD pro. Sony PRO za Labija ipd :)

Ne limajte drugih jutubov z ruskimi pretepi in podobno!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotografiranje
Napisano

Soto?je Medvode - ajfon 4S

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotografiranje
Napisano

Mislim da pa?e tudi da napi?ete kateri foti? uporabljate, oz s katerim je bilo slikano...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Fotografiranje
Napisano

jaz i??em naklju?ne original motive

post-2637-1353010880_thumb.jpg

post-2637-1353010905_thumb.jpg

post-2637-1353010919_thumb.jpg

post-2637-1353010969_thumb.jpg

post-2637-1353010987_thumb.jpg

post-2637-1353011022_thumb.jpg

post-2637-1353011057_thumb.jpg

post-2637-1353011162_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Si mi vzel komentar z jezika... Mene to predvsem iz zdravstvenega vidika zanima, ker no?em, da se prehladi.

otekline se z ledom zdravi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

Kup ji peroksid

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.