Skoči na vsebino
Moja ustvarjanja
Napisano

Druga?e pa shrani sliko na PC in desni klik in Lastnosti(Properties) pa dodatno in ti vse pi?e.

to sem najprej poizkusil a razen osnovnih podakov (vi?ina, ?irina, resulucija, barvni model in globina) ni nobene druge informacije o sliki. :ne vem: razen ?e je to problem ker imam win2000 :ne vem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323F CRO
Napisano

uuu kako grdo gleda, kot, da bi hotela povedat:"pojem te za zajtrk, grrr" :bravo:

Zadi ma? pa tako krilo, da rabi? ?e pilotski izpit - ampak je cool, res mi je v?e?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3
Napisano

Kaj ?e si dam krilce gor se bo rezultat kaj spremenil???? :hohoho:

v bistvu ne, ker bo? ?e vedno mo?ki a v tem primeru ?e z "napako" imenovano transvestit :lol:

back to topic: meni je limo dale? pred hatchom predvsem, ker pri HB-ju se zadnji del strehe preve? spu??a in daje ob?utek potla?enosti/zgu?vanosti.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zagreb?ki avtosalon
Napisano

Bolji poziv na ZG AS nisam mogao smisliti.... ovo je jedna od "sluzbenih" fotki :)

Objavljena slika

oooojeee ... pa kdo sploh avte gleda?

Se mi zdi, da ?e bi prazno dvorano za avto sejem napolnil s kak?nimi pedesetimi hostesami, kot je ta na sliki si upam trdit, da 9 mo?kih od 10 sploh ne bi opazilo, da niso na sejmu nobenga avta vidli - tistih 10%, ki pa bi opazili so pa verjetno bolj roza vrste.. :)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Take 6ke lahko vozijo ameri?ani...
Napisano

Avti so res nenormalno poceni proti Slo

Mazda Mazdaspeed6 (MPS)

274 hp 2.3 liter

turbocharged

4-cylinder engine

Sport

starting at $28,555* ( 5.768,110sit)

Grand Touring

starting at $30,485 (6.157,970sit)

Mazda Rx-8

starting at $25,935 (5.238,870sit)

Ja sej... za zjokat.press :(

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kar se pa ameri?ke ?estke ti?e pa res ne vem kako lahko s takimi cenami (30% ni?jimi kot v EU) proizvajalci sploh shajajo?

Verjetno zaradi tega, ker jih uradno izdelujejo v ZDA in so opro??eni carin?!?!

Saj, ?e bi v EU prodajali avtomobile narejene izven EU brez carin bi verjetno polovica evropski proizvajalcev lahko enostavno zaprla svoje fabrke?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nima? kej... ?e dobro, da je sploh najdu kak?no povezavo na ime Slovenija :D

Druga? pa 90% ameri?anov ne zna na?teti zadnjih 5 ameri?kih predsednikov kaj da bi sploh vedeli kje je Evropa.

aja pa ?e to, ko so jih spra?evali kaj so de?ele tretjega sveta so odgovarjali v stilu, da so to dr?ave po tretji svetovni/atomski vojni ali pa da a so to dr?ave, ki so jih okupirali vesoljci?!?!?! in podobni umotvori.

:hohoho::hohoho:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Touge Butterflies
Napisano

feltne bi verjetno bolje zgledale, ?e bi bil avto spu??en tako pa je bolj slaba reklama za vzdr?evalce cest

?e dobro, da una bejba na slikah ni ni? posebnega, ker ?e ne bi verjetno spregledal vijol?no MX5, ki je kr cool... sam ?koda, da ji je havbo odprla, kot da ne vem kaj je notri :whatever:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cesarjevi novi ?evelj?ki....
Napisano

Moje osebno mnenje: da ne bi slu?ajno karkoli barval, ker se odli?no ujemajo z avtomobilom vklju?no z obliko. Ravno prav trdi robovi na krakih, da povdarjajo obliko avtomobila - predvsem robove.

Res lepo.. B)

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ferrari
Napisano

Je pa sme?no kje si ga slikal... med barakami, kontejnerji in drugo ?aro... tale avto spada v muzej ali pa na angle?ko travco... Vozi? ga pa samo tolko, da ima? izgovor, da ga lahko non-stop glanca? :D

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.