Druga?e pa shrani sliko na PC in desni klik in Lastnosti(Properties) pa dodatno in ti vse pi?e.
to sem najprej poizkusil a razen osnovnih podakov (vi?ina, ?irina, resulucija, barvni model in globina) ni nobene druge informacije o sliki. :ne vem: razen ?e je to problem ker imam win2000 :ne vem:
Bolji poziv na ZG AS nisam mogao smisliti.... ovo je jedna od "sluzbenih" fotki
oooojeee ... pa kdo sploh avte gleda?
Se mi zdi, da ?e bi prazno dvorano za avto sejem napolnil s kak?nimi pedesetimi hostesami, kot je ta na sliki si upam trdit, da 9 mo?kih od 10 sploh ne bi opazilo, da niso na sejmu nobenga avta vidli - tistih 10%, ki pa bi opazili so pa verjetno bolj roza vrste..
Nima? kej... ?e dobro, da je sploh najdu kak?no povezavo na ime Slovenija
Druga? pa 90% ameri?anov ne zna na?teti zadnjih 5 ameri?kih predsednikov kaj da bi sploh vedeli kje je Evropa.
aja pa ?e to, ko so jih spra?evali kaj so de?ele tretjega sveta so odgovarjali v stilu, da so to dr?ave po tretji svetovni/atomski vojni ali pa da a so to dr?ave, ki so jih okupirali vesoljci?!?!?! in podobni umotvori.
feltne bi verjetno bolje zgledale, ?e bi bil avto spu??en tako pa je bolj slaba reklama za vzdr?evalce cest
?e dobro, da una bejba na slikah ni ni? posebnega, ker ?e ne bi verjetno spregledal vijol?no MX5, ki je kr cool... sam ?koda, da ji je havbo odprla, kot da ne vem kaj je notri
Moje osebno mnenje: da ne bi slu?ajno karkoli barval, ker se odli?no ujemajo z avtomobilom vklju?no z obliko. Ravno prav trdi robovi na krakih, da povdarjajo obliko avtomobila - predvsem robove.
Je pa sme?no kje si ga slikal... med barakami, kontejnerji in drugo ?aro... tale avto spada v muzej ali pa na angle?ko travco... Vozi? ga pa samo tolko, da ima? izgovor, da ga lahko non-stop glanca?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
probu doma na XP-jih pa res poka?e vse -
Povezava za deljenje
Deli na druge strani