Skoči na vsebino
Riž
Napisano

Premajhen avto?ek je tole, za take glomazne prednje lampe, ampak to je Bolgarski maxi stajling, jebiga! :P:P:harhar:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

3glav
Napisano

Hudo, tole z biciklom si kr te?ko predstaulam, a pa ste pogosto morali sestopat s pedalk? :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

3glav
Napisano

Jure - si poskusil kdaj it gor po Bambergovi - ?ez Plemenice? To je prava pot na Triglav, v kolikor pa? nisi alpinist - v tem primeru pa potem Nem?ka ali pa Slovenska smer, ?opov steber itd. :P

Lahko bi ?e Nejko kej prilepu, ki je pelju svojo razbojni?ko zdru?bo 10 dni nazaj, pa nekolko te?ji poti in pa povratek mimo jezer v Bohn! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

ja se opravi?ujem, ker sm ?ou mal OFF. ?e bi ble mal lep?e oblikovane linije na prednjem odbija?u bi zgledal ql

pri unmu Japoncu se pa vid, da je utrgan, sej ma ?e ?ist poklapan avto :P

mi je pa zlo v?e? tale C-jka, edino badlook bi js mal druga? u?timu

post-1139-1282113314_thumb.jpg

Men je pa gornji del praga ?ist falen, drga? pa solidno! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prvi izlet z MX-5
Napisano

Vsa ?ast..... Jaz pa sem se mislil pohvalit, da sem v 7 dneh na?tepal 2500 km po Dalmaciji in Bosni. Bom raje tiho.... :D

Ni slabo, nekateri jih z Miato tok nardijo v celem letu (sezoni), pa kak?ne slikce so dobrodo?le! :danzoman::bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Japanese performance
Napisano

Hehe, honda?i so res same trlice, pa na?eloma - "metr pa ?iletka" velki, zato se jim pa tok hitr VrTEC vklaplja! :hudicek::P:danzoman:

Simon, dobr si se tegale ?lanka lotu! :bravo::party0035::vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.