Skoči na vsebino
Japanese performance
Napisano

?estitke za trud! :bravo:

Bi blo pa fajn dobit ?e kak?en predlog za ?portne pragove in zadn odbija?, ko mi gre stroj ta tedn v delo! :D

Tnx. MX-5 mi je fajn avto pa pa? dajem gor svoje navdihe. Oziroma po doma?e, ?e bi imel MX-5ko, bi jo gotovo rihtal kot kdo iz teh ?lankov.

Glede stylinga pa saj ve?, da sem mnenja, da manj je ve?. Kaj pa manjka original izgledu?

No in naj se Projekt Roadster za?ne! :bravo:

Stage1:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Mislim, da je bil vmes ?e en ?lanek ampak ne vem, ?e ga imam. ?e ga najdem ga bom dodal.

Stage2:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Nadaljevanje sledi. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Japmeet v Kopru
Napisano

Ne moj je ?rn in (?e vedno) ni na cesti. Aja bili pa smo trije lastniki 200SX na kupu, un z modrim, jaz in ?e en, ki je bil s punco in njeno CRXo. :hohoho: Jaz sem bil oble?en v ?rn pulover s tak?nim napisom:

Objavljena slika

Pomoje si bil ti eden tistih, ki so takoj prileteli, ko smo odprli haubo in sm z laptopom nad motorjem nekaj ?aral. Tisto mi je bilo res hecno, ko so vsi mislilil, da se bo kaj rihtalo sem pa le preko VIN ?tevilke preveril v Nissan programu kdaj je bil avto narejen. ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Japmeet v Kopru
Napisano

Jaz sem vozil eno Mazdo Mx-3, ki ni bila moja. :P Latnik je bil pa Marko_MX-3 in je raje snemal. Pomoje, da zdaj ve? kdo sem bil. Saj jaz sem tudi ?ele na forumu dojel, kdo sta bila vidva. ;)

Aja pa Mazde so bile 2 po ?tevilu. 3 komade 323F, ena Mazda 6 karavan, pa ?e ena Mazda MX-3.

Naprimer Nissan je bil samo en, je pa res, da je bil tisti malo bolj?i. Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Japmeet v Kopru
Napisano

Kaj ste pa jedli??

Viki burger. :hohoho: Bilo je fajn predvsem zato ker sem bil v dru?bi parih znancev tako, da nimam pripomb. Aja ne imam jo. Zdaj mi je ?al, da nisem ?el s svojim. Zaradi tunelov, fotogeni?na itak nista... Tisti, ki ste bili ?e veste zakaj in kaj se je v tunelih dogajalo. Wruuum-n-n-n-n-n :hohoho:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Japanese performance
Napisano

Bom vsake toliko ?asa kaj dodal. B)

Objavljena slika

Maza MX-5 supercharged in zelo lep stil. Za moje pojme ravno prav mo?i in na pravi na?in (kompresor) za tak avto. Tole more biti u?itek voziti. B)

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

No saj to mi ne gre v glavo. No morda so hoteli imeti RX-7. :hohoho:

Objavljena slika

Pa ko smo ravno pri RX-7:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Pa ?e nekaj Miat:

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

323 B) (?ist me spominjajo na Lancerje :blink: )

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

Objavljena slika

?rna Mazda 3 :bravo:

Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Blaze Red MX-3
Napisano

Kaj tak?nega. B) Vpra?anje je samo koliko je dobro za motor, da ga na vsem lepem zadu?i. Jaz bi to preklapljal kar ob ugasnjenem avtu. Menda pri turbo avtih je tole sploh tako-tako saj naj bi bile nenadne spremembe v backpresurju slaba stvar za turbino. <_<

Marko kr nabav eno loputo pa sam nared. :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

O dizajnu bom raje tiho, prepri?an sem pa, da se na forumu najde vsaj kdo, ki bi pri na?ih Mazdah 6 raje videl zadaj V6 nalepko kot v USA. :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 MPH - Black Mica 16W
Napisano

se pa malo pozna v ovinkih, se ne presuka tako kot se je :D

:bravo: Mi je pa hecno ko ljudje modrujejo, da tole rabi? samo, ?e ima? res nevemkoliko konjev. V vsakem starej?em avtu se takoj pozna ne glede na konje ?e zato ker so bistveno mehkej?i. Koliko pa res mazda 6 rabi pa ne vem ampak je pa zih fajn. :bravo:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

Jaz bi dodal samo ?e nekaj. A se je treba v vsaki temi po novem sistemu kregati in pljuvati poste od "napa?nih" ljudi. ?al s tak?nim odnosom bo na forumu kmalu samo ?e pe??ica popolnih ljudi s svojo resnico. Tole temo sem naprimer odprl v dobri veri, nalimati zanimive, v?e?ne Mazde kljub temu, da je sam nimam in mi je bila to dobra volja. ?e je kak?na na sliki komu v?e? super. ?e je kdo dobil navdih ?e toliko bolje. ?e ti pa ni v?e?... potem pa spreglej. ;)

Ally, da pa ne bom smetil foruma ti bom nadaljevanje poslal po ZS.

Over & out.

PS: Aja KAALman tudi tvoja Mazda bi sodila v tale topic. You da man! :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

A to je kao lepo? Men zgleda tko na?i?kan, da o?i bolijo :blink:

Ne gledat. Zanimivo, da si to temo ?ele zdaj odkrila po tolikem ?asu. :whatever:

?e te pa ravno zanima. Vsak izmed teh "ki?ev na?i?kanih" stane cel ko? denarja in ima svoj namen in ni mi?ljen kot ki?. ;)Aerodinamika pa to.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

V?e? mi je sistem pritrjevanja sprednje tablice, si bom moral tudi sam nekaj podobnega omisliti :D

25? original JDM nosilci. Fiksni, ne uni, ki se sami upognejo. pa ?e ene toliko te pridejo original JDM tablice. ;)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

Mislm da je kr EURO 3 standard za uvoz oz. pridobitev vozila.

ZAENKRAT ?e Euro 2 ;) Vem ker sem se ravnokar zanimal razen, ?e uvoznik nima pojma. :blink:

ena Supra se pa celo prodaja :D:bravo:

post-1139-1225230325_thumb.jpg

A dej ne ga srat? Si pa toplo vodo odkril. :blink: Al pa, ?e smo jo ?e videli. ;)

In ja avto potrebuje EURO 2 standard (ekologija pa?) pa vzglavnike za vse sede?e. Torej spredaj so itak pa na zadnjih sede?ih tudi ker nekateri nimajo, naprimer Micra to je pa zaradi varnostnih standardov. Tako, da al Supra izpolnjuje EURO 2 standard IN ima 4 vzglavnike (v oboje sicer dvomim sploh v vzglavnike ker jih tile ?portni japonci kar pozabijo vem vsaj ?e za en avto, ki je novej?i in jih nima). Ena varianta je, da je kupil le slovenske papirje od kake zbite ali pa celo zbito in homologiral zamenjavo karoserije. To v praksi pomeni, da ti zbije? en avto in dobi? celo karoserijo iz tujine in homologira? to ter da? uni?iti stare ?tevilke od te uvo?ene ti pa potem vpi?ejo v prometno. Ali pa ima tvoj enostavno prijatelj mo?ne veze zaradi ?esar se priporo?am, da postanemo dobri prijatelji.

Pa ?e tole: Objavljena slika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.