Skoči na vsebino
Na morju je pač najlepše!
Napisano

Evo Istra i balkan za nami (z zaklju?kom pri icemanu :jezicek: )

Ne vem kako je drugje ampak letos je na? del Istre totalno zaseden, v sedmih letih ne polnim toliko turistov v Rovinju, 2x smo celo obupali in se obrnili.

Velik plus - morje ?e ni bilo tako kristalno ?isto in hladno max 23C ?ez celo sezono!!!!

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Te kraji so res lepi, drgic pa priporocam staro cesto cez ucko in ne skozi hrib :). Zoom zoom z novim asfaltom. Aja pardon wooo hooo!

Ce bo kdo v okolici Rovinja do 17 pa naj zvrcne

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Video
Napisano

Prehlajene masine, tudi mazda.... :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Video
Napisano

zdej pa muvne naprej :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Albanija
Napisano

1. prvi dan, bi se ustavil v Breli (morje je super lepo, pa se lepo je tko nasploh), jaz sem spal v hotelu Bluesun hotel soline, priporocam...drugace pa je opcij za spat kokr ces

LJ-Brela

2. drugi dan, pa ce se noces se nikjer ustavt, te caka kar precej voznje do Vlore (unega hotela)

tle imas dve varianti: lahko gres po dubrovniku spet v bosno po republiki srpski in potem preko podgorice do shkodre, ali pa po magistrali do bara potem pa mal po dvoriscih (tle moram slikat pot, ker se bos 100% izgubil) preko meje sukobine do bliz shkodre in potem dol

tle bo ziher ene 10 ur voznje do vlore, ce je to ok, pol imate iz vlore izhodisce za une moje plaze in vse mozno na jugu albanije (ce ze gres v albanijo pol ga moras vidt)

je pa se ena varka, moram tud slikat, ko prides iz shkodre do durresa (draca), ce sledis prometnemu znaku, kjer pise tirana, se zajebes, moras pri enem mostu kjer je en znak texnogroup CAT (caterpillar) it dol desno in gres za letalisce...je ene 10000x boljsa pot kot, ce bi sel naravnost za tirano

Lahko pa prespis v Tirani en dan, in potem tretji dan iz tirane v vloro (ca. 2.5ure).

Bom se kaj dodal, ko se bom spomnil :)

Thanks, bomo se kak postanek naredili po Breli.

V Duressu sem pa ?e bil iz Tirane in to so me peljali z belim Mercedesom E190 - Epic.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Albanija
Napisano

a ti lahko jaz naredim predlog? kako bi sel jaz pa kje se ustavt? al ze mas vse planiran?

ni? nimam, kar daj draft :pepsi:, nekak tako da prvi dan pi?mo, drugi dan malo izle?avamo, tretji dan premik mogo?e ?e do stacionarne destinacije in potem iz tam malo le?erno malo akcije.

Otroka sta nomada, lahko se peljeta 10 ur b.p.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Video
Napisano

Fertik verzija(prej ni blo vseh sponzorjev, ker mi jih pa? niso poslali :angry2: ).

pri 51s zmrzne...samo meni?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Albanija
Napisano

Dobil konsenz dru?ine :jupiii::jupiii: Gremo na 10 dnevni road trip za krompirjeve - 2 no?i po jadranski, albanija 4 no?i, mogo?e ?e KRf :jupiii::jupiii:

Hvala Labi

P.S. Shopping sem zatajil :ninja:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Albanija
Napisano

nasa sam ?e dopust dobi za novembrske :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Albanija
Napisano

kako se imenuje ta hotel (lanske slike) pri saint tropez beach klubu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Letos je pa noro s tole su?o, ?e posebej na morju...tole je vsak vikend na klimi prikolce...

post-2637-1344250226_thumb.jpg

pa ?e ena mestna, ajfon je res odli?en kot fotoaparat - tole je bilo slikano ob 21:00 na primer...

post-2637-1344250295_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 323 1.3 16V
Napisano

?e danes kupi? novega, ti ne bo vzdr?al 19 let!

:rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

corner light :):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jadranska magistrala A-Z
Napisano

jaz ponavadi spim v hotelih, najdem na booking.com, izven sezone mas dobre hotele za ca. 70 eur

booking je zakon, za rimini sem imel ?e pripeto spalko in ?otor na motorju, pa sem si rekel pizda bo vro?e, vsaj za spat....in najdu za 4 no?i s klimo za 2 z lo?enimi posteljami in zajtrkom, gara?o za motor, 80m od pla?e - 120? komplet...:) na osebo - ceneje kot kemp na osebo z zajtrkom vred in klimo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Post a recent shot of your car
Napisano

Objavljena slika

a zdej je po?minkan? Lepa je po toliko letih ?e stilsko konkuren?na :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

zato, ker hrvaska sucks (edino dober je cisti jug hrvaske pa se to konec septembra)

evo tko na kratko, by anti-agent hrvaske :)

zrihti ?arter pa v albaniji za?nemo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ok, v redu v redu sej zveni? kot turisti?ni agent za Hrva?ko - torej zakaj je pol kamp prazen?

Ker so parcele rezervirane po teden 2.....in jih ne mores vzet za pavsal. Ta kemp je fenomen maja, junina, septembra smo sami pol julija nizozemkampf, avgusta italijanov ni...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

a to je zarad podra?itev, da je tolk frej? :ne vem:

avstrijcev, nemcev ni ve?, samo slovenci....

Kar se ti?e podra?itev, je Hrva?ka neverjetno cenej?a proti SLO, naj mi samo ?e en re?e kaj...

kava 10 HRK

parkirnina v mestu 5HRK za 1 uro

Yagi antena za DVBt sem v SLO kupil za 39?, v Rovinju za 9?

Kolega je pozabil turbo maximus in je popolnoma enakega v SLo kupil za 20?, tu za 11?

Tilnu sem kupil poganja?a z bremzo v intersportu za 30? - konkreten 12col poganja?

Vse je ceneje tudi nabava.....

ste videli pav?ale v SLO?

Ankaran Adria

Letni najem parcele ob morju z elektriko 3.510

Letni najem parcele z elektriko 3.010

Lucija

Letni najem parcele ob morju (elektrika, voda) 3.490 - 3.720

Letni najem parcele z elektriko, vodo 3.170 - 3.400

Letni najem parcele z elektriko 2.530 - 3.010

Strunjan

1.1. - 31.12.

Letni najem parcele z elektriko, vodo 2.620 - 3.318

Letni najem parcele 2.215

Hrvatje so ?e od nekdaj cenej?i - a kaj dobi? dol od morja, kaj pa v Ankaranu

Vsakemu ki ?imfa ?ez hrva?ko pravim pojdi pogledat slovenske cene in utihne za vedno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pri nas letos vse frej, medtem ko v sosednjih kampih ?e sardine....

post-2637-1336412347_thumb.jpg post-2637-1336412362_thumb.jpg post-2637-1336412375_thumb.jpg post-2637-1336412391_thumb.jpg

pa ?e par iSlik...

post-2637-1336412733_thumb.jpg

post-2637-1336412746_thumb.jpg

post-2637-1336412758_thumb.jpg

post-2637-1336412769_thumb.jpg

post-2637-1336412784_thumb.jpg

post-2637-1336412796_thumb.jpg

post-2637-1336412818_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lepe Mazde
Napisano

Ej, zakaj noben ne zapele avta v ?talo med krave pa ga tam slika? Kaj je fora teh fotk v napol razru?enih hangerjih, pod mosti med kupom svinjarije ipd? :ne vem:

Avto izpade bolj?i :):)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Hudi avti in fotke nasploh
Napisano

Prva reklama je huda, druga pa vse do to?ke, kjer je govora o vle?ni mo?i ok spele in pol stisne bremzo, ne rab? bit genij da ugotovi? da je fake, k bi saj nardil zares primerjavo :D

?e se ne motim ga avtomatika zapre......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.