Skoči na vsebino
Post a recent shot of your car
Napisano
pred 45 minutami je Alex napisal:

Bral sem, da ima veliko mazd 6 že original sprednji odbijač v malo drugačni niansi kot je vse ostalo. Pri kaki svetli barvi je to manj opazno, pri svetlo plavi, temno plavi, temno sivi rdeči pa veliko bolj. Vsak ličar bo potrdil, da se odtenek na plastičnih delih lahko razlikuje (Pod določenim kotom svetlobe) od ostale barve na avtu. Še posebno je to vidno pri barvah, kjer so uporabljena dva odtenka osnovne barve (recimo pri Mazdini  soul red je to temno oranžna in svetlo bordo rdeča). In ker odbijače barvajo posebej, je možno, da je katerega od odtenkov malo več. Tako lahko potegne bolj proti oranžni ali pa celo bolj proti bordo rdeči. Verjetno je to vzrok pri tej svetlo plavi 6-ki.

Ja, pri meni se to vidi pod zelo močnim soncem, kot da hoče malo na rjavo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je skritikrt napisal:

Kot napovedano je zapadlo "na metre" snega😂🤣....najbrž na dolžino merjeno🤔...a ko sem pogledal skozi okno avtomobile mi je nekaj drugega pritegnilo pozornost🧐...ko sneg pokaže tisto,kar je drugače očem skrito😀

Sem pač tak,da me zanima vse kar se tehnike,konstrukcije ipd. tiče...rad kakšno stvar "razšraufam" samo,da vidim,kaj je vgrajeno itd...😁

In pogledam sneg na strehah avtomobilov....in sem seveda fotografiral...vsak si pa naj mnenje ustvari sam-boste že vedeli kaj mislim😉

Prva slika -Mazda CX-5 2022

Druga-Ford focus C-Max 2006

Tretja sosedova Honda CR-V mislim da starejša kot ford🤔

Sosedov BMW...pojma nimam kateri letnik🙄

Zanimivo,a ne?!😀

L.P.

IMG_20221211_094650.jpg

IMG_20221211_094656.jpg

IMG_20221211_111315.jpg

IMG_20221211_113552.jpg

Škoda, da ni nobene CX-30. Po možnosti bele.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 55 minutami je MazdaBoy napisal:

Uff, pa to sploh ne gre pod 9l al kaj? 😳

dne 17. 11. 2022 ob 11:10 je NevLado napisal:

Evo super, samo da si zadovoljen. Jaz imam na 6ki podobno, sicer imam G192, ti imaš že novejšega G194. Relacija malo nad 7 litrov, avtocesta 9-9,5 pri vožnji nad omejitvami...skupaj povprečje po 1 letu 28 tisoč prevoženih imam 8.5 po računalniku :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 17 minutami je skritikrt napisal:

Ker sem obljubil,da bom še poročal o porabi svoje CX-5.

Sva z drago predvčerajšnjim spet obiskala Podčetrtek...in sem si sicer zadal cilj doseči zelo nizko porabo vsaj nazajgrede do Lj.....a je tak užitek voziti mazdo,da mi :zoom-zoom: ne pusti miru...in sem vozil bolj po "svoji žilici" oz z "težjo nogo"😁

Se mi zdi bolj informativno in objektivno kot pa cincanje z vožnjo 100km/h na AC z omejitvijo 130km/h.

Tjagrede sem vozil dokaj po omejitvah...in ni bilo gužve...tudi 130-140km/ h na tempomat-večinoma na prehitevalnem pasu...in z izven naselja max.+10km/h nad omejitvijo....od Lj. do Podčetrtka povprečna poraba 8,4L/100km.

Nazajgrede čez naselje enaki režim,po AC pa sem ga malce bolj "pokal"...kakšne pol ure konstantno 150km/h na tempomat,k se mi je en z nekim "pičipokijem" na rit "limal",in sem si rekel...no pa dajva...malce več...in malce več...in malce več...dokler ga ni minilo😂🤣...ostalo 130-140km/h...čez trojanske tunele pa po omejitvi skoz 100km/h....sem tu in tam dal tudi na Sport-program...

Skupna poraba tja in nazaj-glej sliko😀👍...meni je za takšno vožnjo TOP!🧐....sem mislil,da bo več🤔

Mestna vožnja po Lj. pa se je ustalila pri 9,9L/100km-tudi v redu👍...je 2006-letnik Ford Focus C-Max 1,6tiVCT za liter slabši🙄

L.P.

IMG_20221116_071053.jpg

Evo super, samo da si zadovoljen. Jaz imam na 6ki podobno, sicer imam G192, ti imaš že novejšega G194. Relacija malo nad 7 litrov, avtocesta 9-9,5 pri vožnji nad omejitvami...skupaj povprečje po 1 letu 28 tisoč prevoženih imam 8.5 po računalniku :D 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 8 minutami je skritikrt napisal:

Pozdravljeni

Sem nov v tem forumu...po duši "fordovec",a ker pri fordu ni več večjih kubatur motorjev sem prešaltal na Mazdo😋

L.P.

DSCF9164.JPG

DSCF9165.JPG

DSCF9167.JPG

DSCF9168.JPG

DSCF9172.JPG

DSCF9173.JPG

Pozdravljen med nami!

Imaš 2.5 ali 2.0? Te razumem, tudi sam sem šel iz Toyote zaradi kubature B)

Srečnjo vožnjo in obilo zabavnih kilometrov!! :zoom-zoom:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 14 urami je TBA napisal:

tenx. Ne nisem šel.

Sem znanca sreču,  k je na AMZS opravlju prakso pa je reku, da če mam na avtu gume istih dimenzij kot so v homologaciji že zapisane mi homologacije ni potrebno delat. Ker se homologirajo gume in ne felge. Moram pa imeti certifikat od felg v avtu.

No to je pa še 5ti nov odgovor odkar sm jst takrat sprašval 😆 dobro vozi 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 9 urami je TBA napisal:

Po jutranjem pranju20220702_073858.jpg

Fak res maš hude felge. A si šou na homolomo?

Drugač pa evo moja... Nič posebnega, opral sem jo na ročni avtopralnici z mikroprahom. A to lahko kej škodi če redno nucaš? Vidt ni nč kej, se pa vsakič veselo pokažejo mini drajsice iz automatske avtopralnice :(

null

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 18 minutami je g.Wankel napisal:

V Hooda ali not v restavracijo? 😀

Ko se gre v Hooda se parkira pred Hoodom, ko se gre v restavracijo pa pred restavracijo. :D Včasih škoda da nimam BMW in ni nikjer za parkirat, danes sem pa mogu izkoristt tale najboljši parking.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na morju je pač najlepše!
Napisano
pred 1 uro je gregc88 napisal:

kaj pa reke? na kolpi še nism bil ... kje je najlepse pa ok voda na kolpi ? kdo bil?

Kolpa je precej mrzla in se ponavadi dol hodi kopat z zamikom (sepravi ko par dni že hajca vročina, da se segreje). Zdej zna bit že precej fajn. Včasih si šel kjer te je volja, sedaj je zaradi ograje ta dostop malo omejen, rabiš najti določene odseke, kjer je "odprto". Pri Madroniču je fajn (ampak zna bit gužva). Če boš tam obvezno še na kosilo na postrvi, ker so res vrhunske.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.