Kot napovedano je zapadlo "na metre" snega😂🤣....najbrž na dolžino merjeno🤔...a ko sem pogledal skozi okno avtomobile mi je nekaj drugega pritegnilo pozornost🧐...ko sneg pokaže tisto,kar je drugače očem skrito😀
Sem pač tak,da me zanima vse kar se tehnike,konstrukcije ipd. tiče...rad kakšno stvar "razšraufam" samo,da vidim,kaj je vgrajeno itd...😁
In pogledam sneg na strehah avtomobilov....in sem seveda fotografiral...vsak si pa naj mnenje ustvari sam-boste že vedeli kaj mislim😉
Prva slika -Mazda CX-5 2022
Druga-Ford focus C-Max 2006
Tretja sosedova Honda CR-V mislim da starejša kot ford🤔
Sosedov BMW...pojma nimam kateri letnik🙄
Zanimivo,a ne?!😀
L.P.
po slikah bi rekel, da BMW najslabše tesni in oddaja največ toplote, ker ima najmanj snežink na strehi....ostali trije so pa približno enaki
Ja, zastonj pravijo vsi strokovnjaki, da so zimske gume za vožnjo pri nizkih temperaturah. No, če pogledate malo po parkiriščih, boste videli veliko dragih limuzin in karavanov z zimskimi gumami tudi poleti. In veliko teh gum je še slabih po vrh. Tako, da ob prvem dežju po sušnih dnevih je veselje na cestah. 😊
Letos ko sem bil na dopustu sem občutil kako so bile michelin pilot sport4 kot čigumi, ko sem se iz bola vračal cez tisti hrib na drugo stran otoka brač, ce kdo pozna...ob cca.3eh popoldne je kazalo 38st....si ne predstavljam kaj bi bilo z zimskimi gumami, bi jih skurilo....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
po slikah bi rekel, da BMW najslabše tesni in oddaja največ toplote, ker ima najmanj snežink na strehi....ostali trije so pa približno enaki
Povezava za deljenje
Deli na druge strani